Amenajare apartament 3 camere in Bucuresti

Amenajare interioara realizata in stil clasic, modern pentru apartament cu 3 camare decomandate in Bucuresti. Mai multe proiecte din portofoliul de lucrari: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioareAmenajare - interioara - apartament - bucuresti.Amenajare - living - apartament - bucureti - sector - 6.Amenajare - interioara - bucatarie - apartament - 3 camere - Bucuresti.Amenajare - interioara - dormitor - apartament - 3 camere - bucuresti.Firma - amenajari - interioare - bucuresti - pret.Amenajare - dormitor - copii - apartament - in - bucuresti.Amenajare - baie - apartament - 3 camare - in - bucuresti.Amenajare - interioara - baie - apartament - bucuresti - pret.Vizualizati toate proiectele din portofoliul nostru: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential . Acest apartament este amenajat in stil clasic in ansamblu. Am apelat insa la imbinarea mai multor curente ale acestui stil pentru a crea un echilibru si a le cuprinde pe toate intr-un singur stil. Am apelat la elemente din stilul clasic de lux, new clasic, modern cu influente futuriste si clasic american. Livingul somptuos si complex este locul in care am depus cel mai mult efort punandu-ne toata imaginatia la bataie. Este amenajat in asa fel incat din start devine spatiul de relaxare in care energia inspirationala pluteste in aer. Este intim si futurist din punct de vedere al aspectului. Am ales sa cream un feng shui potrivit asezand mobila astfel incat sa evitam atmosfera restransa sau sufocanta. Am reusit sa impunem o atmosfera relaxanta si linistita. Este genul de living in care iti poti petrece linistit timpul seara vizionand un film sau relaxandu-te pur si simplu impreuna cu toti membrii familiei sau chiar singur bucurandu-te inzecit de atmosfera. Am ales culori pamantii si calde care sa induca liniste si relazare. Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare/238-amenajari-interioare-case-moderne-constanta.

Un proiect din categoria: amenajare apartament, amenajari, interioare, apartamente, bucuresti, 3 camere, decomandat, firme, amenajari, preturi, living, dormitor, baie, bucatarie, sufragerie, clasice, moderne, sector 3, sector 6, unirii.

Amenajare apartament 3 camere in Bucuresti

Ganditi-va un pic cum ar fi viata noastra daca n-am adauga in ea un strop de lux sau de finete? Cu siguranta ar fi o viata monotona. Toti oamenii se identifica intr-o oarecare masura cu luxul si mai ales cu eleganta fie ca vor sa recunoasca sau nu. Daca simtiti ca va regasiti intr-un asemenea stil de amenajare interioara nu ezitati sa contactati echipa Nobili Interior Design. Executam proiecte de Amenajari interioare - Case - Vile - Amenajari case clasice / moderne in Constanta - Bucuresti decorate in stil neo clasic, clasic de lux, clasic baroc sau modern si tot ceea ce reprezinta sfera elegantei si a frumosului regal. Folosim materiale de cea mai inalta calitate de la producatori de brand din Italia mai ales de unde ne si alegem mobila pentru living si dormitor. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de amenajari interioare case moderne realizate in Constanta, Bucuresti, Brasov cu materiale premium de designer in special import Italia. Noi putem reusi sa va transformam locuinta ta intr-un spatiu de lux autentic si rafinat. Exista evitent riscul ca luxul sa capete conotatii exagerate sau deranjante si nu ne dorim asta. De aceea este bine sa apelati la echipa noastra de designeri si arhitecti de interior care sunt specialisti ai elementelor de art nuveau, foarte intalnite in amenajarile clasice de lux, in alegerea unui mobilier cat mai rafinat si mai potrivit pentru gustul si sufletul dumneavoastra dar mai ales in a crea o atmosfera speciala din locuinta dumneavoastra in intreg ansamblul. Luxul nu este pentru oricine. Poti avea suficient de multi bani incat sa-ti poti permite o casa asemenea unui palat dar poate ca sufletul tau nu se simte confortabil in acest mediu. Doar persoanele speciale si hotarate apeleaza la un astfel de stil de amenajare clasica de lux ce te face sa te simti sigur pe tine si pe propria viata. Luxul reprezinta acea portita spre care toti ne indreptam dar foarte putini reusesc sa o treaca. Daca va regasiti in stilul de amenajari realizate de firma noastra ne puteti contacta pentru o discutie in vederea realizarii unui concept personalizat de design interior 3 D. Portofoliu proiecte - Design Interior / Portofoliu design interior case Constanta - Bucuresti - Brasov. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.