Apartamente Design interior apartamente Design interior apartament la mansarda

Design interior apartament la mansarda

Proiect design interior apartament cu 2 camere la mansarda realizat de echipa noastra de arhitecti si designeri in Bucuresti. Camera de zi, impreuna cu bucataria si sala de mese, sunt separate in mod subtil de o masa-bar, creand o unitate frumoasa care poate fi atat relaxanta, cat si practica. Holul cu dimensiuni mari va permite sa intrati in fiecare camera a apartamentului in usi albe, care sunt frumos contrastate cu peretii colorati. Mergand spre partea intima a apartamentului mansarda, descoperim doua dormitoare deosebite, cu aspect foarte diferit, dar cu acelasi nivel de lux si eleganta.

design interior apartament 2 camere 1
design interior apartament 2 camere 3
design interior apartament 2 camere 2
design interior apartament 2 camere 4
design interior apartament 2 camere 5
design interior apartament 2 camere 6
design interior apartament 2 camere 7
design interior apartament 2 camere 8
design interior apartament 2 camere 9
design interior apartament 2 camere 10
design interior apartament 2 camere 12
design interior apartament 2 camere 13
design interior apartament 2 camere 15
design interior apartament 2 camere 16
design interior apartament 2 camere 17

Primul dormitor este prezentat intr-o imagine mai stralucitoare, cu piese din lemn stratificate care acopera peretii, oferind un aspect rustic, dar luxos camerei. Patul cu dimensiuni king este pozitionat in mijlocul camerei, permitand expunerea frumoasa a pieselor de mobilier in intreg spatiul.

Al doilea dormitor are nuante mai inchise, cu pereti gri, contrastand perfect cu mobilierul alb al dormitorului, creand o oaza de relaxare.

Nobili Interior Design este pregatit sa vina cu proiecte stralucitoare, indiferent de cerintele clientilor, reusim intotdeauna sa oferim servicii complete de design interior. Pentru mai multe detalii despre colaborarea noastra, putem discuta prin e-mail: nobilidesign[@]gmail.com.

Design interior apartament la mansarda

CITESTE TOT
.