Blog Design interior casa stil clasic

Design interior casa stil clasic

Asa cum oamenii sunt foarte diferiti unul de altul ,asa si casele sunt foarte diferite intre ele , ca urmare si proiectele de design interior sunt unice si personalizate. Specialistii in decoratiuni si amenajari interioare propun spatii deschise prin recompartimentari, prin crearea unui open-space care uneste zona de living cu dining si bucatarie, obtinand luminozitate, aerisire si confort.

Design interior case stil clasic (2)
Design interior case stil clasic (1)
interior-dormitor-clasic-casa-constanta
amenajare-dormitor-casa-clasic

Chiar daca toata lumea prefera crearea unui open space ,detaliile fac intotdeauna diferenta , iar stilul de amenajare propus va face ca proiectul de design sa devina personalizat. Vizualizati mai multe proiecte din portofoliul nostru de lucrari – Nobili Interior Design

Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Poze design interior case - Amenajari interioare vile moderne - Idei amenajare living bucatarie Proiecte arhitect Bucuresti .

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze.

Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului. Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia.

Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

Design interior casa stil clasic Bucuresti

Proiectul de design interior al acestei case in stil clasic cu etaj din Bucuresti a fost unul complex, elaborat în cele mai mici detalii de echipa noastra de arhitecti si designeri pentru a satisface gustul clasic, rafinat al proprietarilor. Amenajare interioara casa clasica realizata cu mobilier de lux italian livrat de firma noastra la preturi de importator direct.

Firma design interior Bucuresti

 

 
Design interior dormitor casa stil clasic Bucuresti

Proiect de design interior dormitor casa stil clasic cu etaj din Bucuresti a fost unul complex, elaborat in cele mai mici detalii de echipa noastra de arhitecti si designeri pentru a satisface gustul clasic, rafinat al proprietarilor. Amenajare interioara dormitor casa clasica realizata cu mobilier de lux italian livrat de firma noastra la preturi de importator direct.

Design interior living casa stil clasic

 
Design interior living casa Bucuresti

Proiectul de design interior pentru living casa stil clasic cu etaj din Bucuresti a fost unul complex, elaborat in cele mai mici detalii de echipa noastra de arhitecti si designeri pentru a satisface gustul clasic, rafinat al proprietarilor. Amenajare interioara living casa clasica Bucuresti realizata cu mobilier de lux italian livrat de firma noastra la preturi de importator direct.

Design interior case clasice de lux

 
Design interior casa clasica de lux Bucuresti

Proiectul de design interior casa clasica cu etaj din Bucuresti a fost unul complex, elaborat in cele mai mici detalii de echipa noastra de arhitecti si designeri pentru a satisface gustul clasic, rafinat al proprietarilor. Amenajare interioara casa clasica de lux realizata cu mobilier de lux italian livrat de firma noastra la preturi de importator direct.

Proiect design interior casa stil clasic in Bucuresti

 
Design interior case clasice

Proiectul de design interior dormitor casa stil clasic cu etaj din Bucuresti a fost unul complex, elaborat in cele mai mici detalii de echipa noastra de arhitecti si designeri pentru a satisface gustul clasic, rafinat al proprietarilor. Amenajare interioara casa clasica in Bucuresti realizata cu mobilier de lux italian livrat de firma noastra la preturi de importator direct.

Portofoliu design interior case in Bucuresti

 
Design interior case clasice de lux

Proiectul de design interior casa clasica cu etaj din Bucuresti a fost unul complex, elaborat in cele mai mici detalii de echipa noastra de arhitecti si designeri pentru a satisface gustul rafinat al proprietarilor. Amenajare interioara casa clasica Bucuresti realizata cu mobilier de lux italian livrat de firma noastra la preturi de importator direct.

Design interior casa stil clasic

Studio design interior Bucuresti

 
CITESTE TOT