Design interior bucatarie stil clasic - Amenajari interioare bucatarii de lux

Mobila clasica pentru bucatarie executata la comanda din fronturi de mdf furniruit cu elemente de design din lemn natur. Mobila clasica stilul art din gama de lux disponibila la comanda prin serviciul de design interior si proiectare mobilier.

Design interior bucatarie casa de lux clasic (2)
Design interior bucatarie casa de lux clasic (3)
Design interior bucatarie casa de lux clasic (1)
Design interior bucatarie de-lux preturi (2)
Design interior bucatarie de-lux preturi (1)
Design - interior - bucatarie - Constanta
Design - interior - bucatarie - casa - Bucuresti
Design - interior - bucatarie - mobila - stil - clasic - pret
Design - interior - bucatarie - apartament - stil - clasic
Design - interior - bucatarie - stil - clasic

Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Portofoliu design interior bucatarie stil clasic

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze.

Proiect design interior bucatarie clasica de lux

Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului.

Amenajare bucatarie cu mobila clasica din lemn

Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia.

Mobila bucatarie stil clasic din lemn

Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

 

CITESTE TOT