Blog Design interior living stil clasic - Amenajare living cu mobilier clasic

Design interior living stil clasic - Amenajare living cu mobilier clasic

Pentru a obtine un decor placut si familiar al apartamentului sau casei in curs de amenajare va sfatuim sa apelati la profesionisti, care vor reusi impreuna cu dumneavoastra sa gaseasca cele mai bune solutii care transforma un simplu apartament intr-un spatiu intim,confortabil si adaptat nevoilor familiei.

Design interior living stil new classic (5)
Design interior living stil new classic (2)
Design interior living stil new classic (7)
Design interior living stil new classic (8)
Design interior living stil new classic (4)
Design interior living stil new classic (1)

Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Poze design interior case - Amenajari interioare vile moderne

Materialele pentru perdele si draperii sau storuri romane trebuie alese cu grija si in concordanta cu stilul interiorului. De regula, intr-un apartament folosim cam tot ce se produce in domeniul textil, de la perdele,draperii,materiale de tapiterie,cuverturi de pat si covoare, pana la obiecte decorative si prosoape.

Idei amenajare living cu bucatarie - Proiecte arhitect Bucuresti

Varietatea lor poate fi foarte diversificata, de aceea, sfatul nostru este sa apelezi la o firma specializata cu experienta in domeniu sau la un designer de interior. Livingul este camera in care ne primim oaspetii, de aceea trebuie sa acordam o mare importanta alegerii de materiale decorative cum ar fi perdele sau draperii ,stofelor de mobilier,corpurilor de iluminat sau tapetului.Datorita destinatiei sale, aceasta camera poate fi cea mai spectaculoasa din intreg apartamentul.

Proiecte design interior case stil clasic de lux

Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze.

Solutii amenajari interioare case clasice

Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului.

Alege designerii Nobili pentru proiectul tau de casa

Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia.

Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

Pret: 18 - 30 EURO
CITESTE TOT