Blog Design interior Design-ul interior pentru case moderne – tot ce trebuie să știi

Design-ul interior pentru case moderne – tot ce trebuie să știi

Atunci când achiziționezi casa la care ai visat din totdeauna, este normal să îți dorești un interior care să impresioneze prin rafinament, stil și eleganță. Pentru a avea parte de rezultate de impact, serviciile de design interior sunt o alegere potrivită pentru amenajarea locuinței tale cu un aspect aparte, o imagine unică și originală pentru stilul tău propriu de viață.

Proiect de design interior case – calitățile luxului

Pentru a beneficia de luxul dorit pentru propria locuința, elementele deosebite și unice sunt cheia unei case moderne, capabilă de a impresiona prin detalii. Spațiul în care locuiești poate exprima rafinamentul, originalitatea și bunul gust de care ai nevoie, apelând la un proiect de design interior. Un decor de excepție se reflectă prin elemente ce dețin un design deosebit, însă apartenența lor nu este de ajuns. Aici intervine echipa de design.

Modul de a le plasa in spațiu este o sarcină indispensabilă pe care o poate oferi doar un designer cu experiență. Este de evitat un ambient încărcat și sufocant prin care se pierde ideea de spațiu și liniște. O casa moderna se visează si apoi se pune in practică cu oamenii potriviți si cu elementele de design pe masură. Stabilitatea și subtilul sunt caracteristici esențiale ale caselor moderne care reușesc să impresioneze constant prin detalii, combinații de culori și forme, elemente și obiecte realizate din materiale la un nivel calitativ sporit.

Idei design interior case moderne
Amenajari interior case moderne

Stiluri de design interior pentru case moderne

Stilul des întâlnit în cadrul caselor moderne este stilul clasic care inspiră prin orice element luxul și rafinamentul pe care îl deține. Stilul clasic este cunoscut încă din timpuri vechi, fiind folosit în tocmai de oamenii care își puteau permite luxul și eleganța fiecărui obiect. Un decor clasic este un decor definit de o cromatică calmă, matură, cu un mobilier deosebit aranjat simetric și detalii sofisticate care se pliază armonios acestui stil. Fără a reflecta o formalitate excesivă, stilul clasic este un mediu familiar, rafinat și primitor care nu se demodează niciodată.

Mobilierul, spre exemplu, este ales întotdeauna în funcție de suprafața unei camere, ținându-se cont de definiția confortului și a bunului gust. Funcționalitatea este îmbinată perfect cu stilul, creând o imagine de lux și confort în același perimetru. Echipa noastră de specialiști ține cont de stilul de viață al clienților, așadar fiecare stil poate fi personalizat, oferindu-i o notă de unicitate.

Confort și rafinament într-un proiect de design interior

Un alt stil specific unei case moderne este stilul mediteranean prin care se menține constant o legătură cu natura prin obiecte și detalii pretențioase cât și culori și combinații bine integrate în decor. Acest stil definește ideea unei case de vis prin elemente, accesorii, texturi și modele prin care locuința capătă un aer proaspăt și elegant. Destinațiile de vacanță favorite pot fi aduse în acest concept de design interior, fiind apreciat de foarte mulți datorită aerului delicat și confortabil.

Stilul mediteranean reflectă lumină și căldură prin orice obiect, iar culorile vibrante care inspiră ideea de natură oferă eleganță și bun gust oricărei locuințe. Indiferent de stilul pentru care optezi, punem accent pe produse de prestigiu, idei de amenajare inedite și un design original. Folosim stilul tău de viață și funcționalitatea pentru a-ți ofere cele mai bune condiții în care să te simți relaxat cât și impresionat de gustul elegant pe care îl inspiră fiecare cameră.

Proiectul de design interior pentru casele moderne trebuie să fie inovator

Inovația este procesul cheie pe care orice iubitor de modern și-l imaginează în interiorul propriei locuințe. Confortul are o strânsă legătură cu conceptul de lux, din acest motiv, o casă de luxoasă este recunoscută tocmai pentru această abordare cu care este concepută dar care oferă constant relaxarea pentru care o poți numi “acasă”. Elementele cu un design obișnuit sprijină ideea bunului gust atât prin calitatea materialului cât și prin rolul pe care îl deține într-o locuință.

Abordările diferite într-un proiect de design interior sunt cele care fac diferența. Amenajările interioare sunt o definiție a artei. Arta poate renaște în oameni sentimente, casa este de altfel mediul ideal pentru a face oamenii să simtă si să trăiască din plin. De cele mai multe ori, un tablou pus în locul potrivit cu mesajul potrivit, poate stârni diferite stări în omul ce îl privește. O casă modernă trebuie să dețină o astfel de putere de a ne stârni imaginația și creativitatea.

O casă de lux este în sine o operă de artă

Transformă propria locuință într-o operă de artă care să te definească și care să îți ofere confortul și luxul de care ai nevoie. Oferă casei tale valoare și exclusivitate printr-un design deosebit, de impact, care impresionează prin estetică și calitate.