Blog Design interior Idei interioare case in stil mediteranean

Idei interioare case in stil mediteranean

Amenajarile interioare pentru o casa in stil clasic mediteranean ii vizeaza pe cei care isi doresc o oaza de liniste si relaxare. Un stil reprezentat cu succes de catre echipa noastra in multe proiecte rezidentiale. Simplitatea si naturaletea sunt cuvinte cheie atunci cand ne referim la o casa in stil mediteranean. Ca si marturie, stau diverse proiecte de design interior case pe care specialistii le-au creat cu profesionalism pentru clientii care au apelat la firma noastra.

Daca cauti un aspect simplu insa inspirat, arhitectii iti recomanda elemente cat mai naturale pentru incaperi, precum marmura sau piatra. O baie sau o bucatarie cu o marmura alba si pereti in tonuri pastel va reda acea naturalete pe care stilul mediteranean il emana. Bineinteles, cand ne gandim la un astfel de stil de decor, culorile marine sunt cele predominante. Puteti opta pentru o bucatatie cu accente de turcoaz, cu lustre din fier forjat, iar ca si textura in cea ce priveste elemente de decor, alegeti impletiturile.

Stilul mediteranean în designul casei: trăsături distinctive

De ce sa alegi un proiect în stil mediteranean?

Arhitectii de la Nobili Interior Design sugereaza clientilor care isi doresc o casa in stil meditarean, ferestre cat mai mari atat pentru zona de living cat si pentru dormitor, pereti albi si o pardoseala cu textura din lemn masiv in culori naturale. Se recomanda un mobilier clasic italian tot din lemn natural, import Italia care de regula sa fie cat mai minimalist si cu linii usor curbate. Fiecare incapere trebuie sa redea acel aer reconfortant si degajat.

Dormitor in stil mediteranean: elemente de bază

Elementele de decor de inspiratie maritima nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa decorata in stil mediteranean. Puteti alege impreuna cu designerii, draperii in culori vibrante si accesorii de decor din ceramica colorata sau alba. Plantele sunt si ele un element definitoriu al stilului mediteranean, asadar cativa cactusi sau plante ornamentale pot da culoare si viata unui simplu coltisor. Un covor din fibre naturale sau chiar o traversa cu niste motive marine pot infrumuseta livingul sau dormitorul.

Living în stil mediteranean și caracteristicile sale

Clientul are libertatea de-a alege din lista de producatori fiecare piesa de decor sau mobilier pentru a obtine un design in stil mediteranean cat mai inspirat. Inspiratia designerilor Nobili se bazeaza pe alegerile clientului si dorintele sale. Sa nu uitam ca si lumina joaca un rol major in orice tip de decor, asadar daca nu aveti ferestre mari la casa dumneavoastra, designerii sugereaza niste lustre foarte puternice care sa lumineze fiecare incapere.

Baie mediteraneană: specificul designului

Alegeti lustre din fier forjat sau din sticla si astfel veti obtine mai multa lumina. Fiecare element integrat face diferenta cand vine vorba de de un design interior in stil mediteranean. Specialistii nostri va pot ajuta cu recomandari, sfaturi, idei practice si planuri in functie de suprafata casei, apartamentului sau vilei dumneavoastra.

Idei si recomandari case stil mediteranean