Blog Design interior Inspiratie interioare case clasice de lux - Portofoliu vizualizari 3D

Inspiratie interioare case clasice de lux - Portofoliu vizualizari 3D

Cuprins:

Stilul clasic de lux reflecta capacitatea esentei sale. Traditional, ideal, de referinta - aceste calitati sunt inerente directiei designului de interioare clasice de lux, care de mai multe secole ramane unul dintre cele mai populare. Tehnicile de baza ale designului clasic de lux nu se schimba sub influenta modei. Prin urmare, alegerea unui astfel de proiect de design, este un fel de garantie ca interiorul casei nu trebuie schimbat intr-unul mai modern, nici chiar dupa mai multi ani. Eleganta stilului interiorului casei clasice de lux, realizata de designerii de la Nobili Interior Design, accentueaza favorabil succesul si prosperitatea proprietarilor.

Tendinte design interior clasic in 2020

Inspiratie interioare case clasice de lux vizualizari 3D (8)
Inspiratie interioare case clasice de lux vizualizari 3D (6)
Inspiratie interioare case clasice de lux vizualizari 3D (4)
Inspiratie interioare case clasice de lux vizualizari 3D (7)
Inspiratie interioare case clasice de lux vizualizari 3D (1)
Inspiratie interioare case clasice de lux vizualizari 3D (2)
Inspiratie interioare case clasice de lux vizualizari 3D (3)
Inspiratie interioare case clasice de lux vizualizari 3D (5)

Design interior case clasice de lux

Se crede ca stilul clasic de lux al caselor s-a format in secolul al XVII-lea, ca mod de decorare a camerelor palatelor si caselor aristocratilor. Se bazeaza pe traditii antice, in care sunt caracteristice formele geometrice regulate, simetria stricta, proportiile armonioase, gravitatia catre spatiu, monumentalitatea. Tendintele moderne isi lasa amprenta si asupra formarii stilului de referinta.

Living clasic amenajat cu mobila italiana de lux

Cel mai adesea, la crearea de interioare case clasice de lux, se tine cont de regulile general acceptate ale designului clasic: simetrie, selectarea paletei de culori corespunzatoare, zonarea logica a spatiului, simplitatea mediului. Avand in vedere nuantele stilului clasic de lux, este important sa stii carei interpretari sa dai preferinta. Portofoliul de interioare case clasice de lux realizate de Nobili Interior Design, include proiecte diferite si o diversitatea de variatii ale acestei tendinte.

Mobilier italian caracteristic interioarelor de lux

Daca vorbim de design interior case clasice de lux, atunci acesta se caracterizeaza prin confort si statut ridicat. Prin urmare, acestia sunt factorii determinanti atunci cand se decoreaza spatiul cu mobilier. Elementele principale ale unui decor clasic de lux ar trebui sa fie concis, elegant, completat de un decor sofisticat. Elementele dau un aspect deosebit de solemn: auriu slab in detalii, tapiterie din tesaturi scumpe italiene sau piele autentica, forme destul de stricte si simetrice ale cadrului.

Baza mobilierului italian este lemnul masiv sau furniruit cu lemn valoros, vopsit cu lac (in mod traditional alb, mahon sau nuante naturale). Mobilierul Italian clasic de lux, nu difera de contururile sale bizare, ornamentate, colturi de obicei rotunjite, linii netede si o anumita feminitate. Picioarele de sustinere se aseamana adesea cu coloane antice care se inchid in jos.

Cerintele de simetrie sunt impuse metodei de aranjare a mobilierului intr-o camera. Este de dorit ca toate obiectele sa fie amplasate „oglinda” intre ele, sa fie din aceeasi gama si sa fie imperecheate. Un teanc haotic este categoric inacceptabil.

Aparatele de uz casnic sunt selectate cu grija deosebita, pentru interiorul caselor clasice de lux. Amplasarea panourilor cu plasma si a altor gadgeturi moderne in acest proiect, este dezvoltata in continuare, tinand cont de conceptul de baza. Functia paletei de culori Interiorul caselor clasice de lux este o proiectie adaptata a arhitecturii antice.

Amenajarile clasice presupun disponibilitatea de spatiu liber

Prin urmare, cea mai potrivita solutie ar fi proiectarea peretilor, a tavanului si a pardoselii in culori pastelate usoare. In acest context, mobilierul italian din lemn natural va arata deosebit de relevant. Un accent suplimentar poate fi tapiteria moale in nuante de maro, verde, teracota sau alte culori naturale, fara neon aprins si alte nuante moderne. Purpuriu profund, visiniu si rosu sunt, de asemenea, evitate cel mai bine.

Atmosfera generala din camera ar trebui sa contribuie la confort, sa protejeze de grijile de zi cu zi si agitatii inutile. Un ornament acceptabil pe materiale textile, este considerat cel geometric discret sau floral. Pe pereti si coloane se utilizeaza modelarea stucului de culoare alba sau de alta culoare similara.

Detaliile decorative individuale pot fi nuante de platina sau auriu colorat. Principalul lucru este sa nu se creeze contraste flash. Interioare case clasice de lux

Decorare interioare case stil clasic de lux

Materialele utilizate pentru a crea interioare case clasice de lux, sunt de inalta calitate si costisitoare, subliniind statutul stilului. Prin urmare, ar trebui sa se acorde preferinta texturilor naturale, mai degraba decat imitatiilor lor artificiale. Peretii din interiorul caselor clasice de lux, sunt plani si netezi. Peretii pot fi acoperiti cu tapet, vinil de elita, tesatura de lux, tencuiala decorative, gresie cu aspect de marmura, picturi.

Plafoanele sunt, de asemenea, importante pentru a crea armonie. De obicei, plafoanele sunt vopsite cu alb sau o alta culoare neutra. O componenta obligatorie este candelabrul. Variatiile moderne permit cresterea inaltimii camerei, datorita crearii mai multor niveluri ale tavanului si a iluminarii suplimentare.

Pentru podelele caselor clasice de lux, este potrivit parchetul natural din lemn pretios sau o gresie portelanata rectificata. Poate fi pus sub forma unui model geometric sau a unei singure culori monofonice. Marmura si ceramica de inalta calitate sunt, de asemenea, considerate o alternativa egala. Proprietatile lor permit crearea de mozaicuri cu un ornament exclusiv.