Blog Design interior Îți dorești o casă în stil clasic? Iată care sunt sfaturile experților

Îți dorești o casă în stil clasic? Iată care sunt sfaturile experților

Casa este locul care ne oferă clipe de neuitat. Este locul care păstrează multe dintre momente noastre de neprețuit din familie. De aceea, ea capătă personalitate și merită să i se acorde atenția care i se cuvinte. Specialiștii în design interior de calitate se vor asigura că vor face din locuința ta un loc care te împlinește și care te reprezintă. Dacă deja te-ai decis asupra stilului clasic, te vom ajuta să-ți faci o idee mai amănunțită despre ce presupune acesta și vei afla și câteva dintre recomandările specialiștilor.

Design casa stil clasic blog
Amenajari interioare case clasice blog
Design interior vila stil clasic blog
Proiect casa stil clasic blog

Caracteristicile stilului clasic

Stilul clasic al caselor ne duce cu gândul la casele stilate din secolul trecut, care, indiferent de perioada în care ne aflăm, continuă să impresioneze prin rafinament și eleganță. Clienții solicită adesea o astfel de abordare când optează pentru servicii de amenajări interioare. De ce? Este un stil care se bazează pe reguli simple, ce pot fi adaptate conform dorințelor tale. Cu toate acestea, regulile trebuie respectate întocmai pentru a obține acel aspect sofisticat.

Un expert va ști cum să combine aceste concepte cu nevoile tale pentru a crea cadrul ideal pentru tine. Câteva dintre aspectele specifice stilului clasic sunt simetria și ordinea. De asemenea, cadrul este bogat în accesorii, iar obiectele de mobilier din materiale naturale, imprimeurile discrete și materialele impunătoare dau un aer sofisticat întregului loc.

Casa este oglinda ta

Dintotdeauna oamenii au pus mare preț pe imagine. Modul în care ne prezentăm poate spune foarte multe despre noi ca persoane, iar locuința noastră, denotă cel mai bine stilul de viață și caracterul nostru. Pe vremuri, stilul clasic era abordat cu precădere de către familiile patriarhale antice și nobile. De aceea el a rămas până în prezent o imagine a celor care trăiesc viața cu stil și rafinament.

Colaborează cu o echipă de specialiști în amenajări interioare care să îți valorifice casa prin texturi, mobilier și coloristică. Trebuie să ai în minte că designul interior transmite un mesaj despre despre tine și despre modul tău de a trăi. Lasă în seama unui specialist să îmbine partea artistică cu latura personală, pentru a crea interioare desăvârșite.

Mobilă în stil clasic de o calitate superioară

Odată ce am ales abordarea pe care ne-o dorim, urmează stabilirea detaliilor. Există nenumărate modele pe piață pentru amenajarile interioare. Cum facem alegerea corectă? Atât calitatea cât și aspectul obiectelor de mobilier sunt importante. Un expert în design interior îți va recomanda cele mai bune produse care să-ți pună în valoarea locuința. Pentru stilul clasic, specifice sunt obiectele de mobilier din stejar, mahon, cireș sau fag. Predomină culorile deschise sau neutre care permit elementelor nobile să se evidențieze. Nobili Interior Design dorește ca, pe lângă serviciile de amenajari interioare, să ofere clienților și mobilă calitativă. Pe site-ul nostru puteți găsi modele de obiecte de mobilier clasic produs în Italia, care vor înnobila casele luxoase și ravisante.

De ce să lucrezi cu o firmă cu expertiză?

Vei simți cu adevărat importanța acestei investiții în viața ta când vei vedea rezultatul final de excepție. Vei simți că totul se completează perfect și că există o armonie între toate elementele ce alcătuiesc designul interior. Mai ales când vine vorba de stilul clasic, perspectiva unui specialist va face minuni pentru casa ta. Mai mult decât atât, o asemenea abordare te va transpune în lumea elitelor din secolele XVIII-XIX. Indiferent de tipul proiectului, principalele avantaje pe care le vei observa sunt: timpul câștigat, funcționalitatea și estetica casei tale.

Așteaptă-te la un proiect complex

O firmă de prestigiu va aloca timp pentru a se pregăti toate demersurile. Ce înseamnă asta? Înainte de a trece la treabă, împreună cu specialistul, vei studia cataloage de produse. Mai mult decât atât, vei dispune de o mapă 3D a proiectului care te va ajuta să vizualizezi aspectul final și să iei deciziile corecte pentru casa ta. Procesul de amenajări interioare presupune multe ore de muncă minuțioasă, dat fiind faptul că este un demers creativ. Alege o firmă de încredere care se va adapta nevoilor casei tale și va pune în lumină calitățile acesteia.

Amenajari interioare case clasice

Pe site-ul Nobili Interior Design poți vizualiza proiectele noastre care pot servi drept inspirație. De asemenea, tot acolo poți arunca o privire la materialele și obiectele noastre de mobilier de calitate. Dacă îți dorești să colaborezi cu experții noștri în design interior București, ne poți găsi disponibili de luni pana vineri.