Blog Living amenajat in stil clasic cu mobilier italian de lux

Living amenajat in stil clasic cu mobilier italian de lux

Proiect amenajare interioara living casa stil clasic realizat de echipa de arhitecti si designeri de interior in Bucuresti. Descoperiti proiecte de design interior finalizate de firma noastra la cheie cu mobilier italian de lux in Bucuresti si alte orase din Romania.

Living amenajat in stil clasic cu mobilier italian de lux case clasice (6)
Living amenajat in stil clasic cu mobilier italian de lux case clasice (1)
Living amenajat in stil clasic cu mobilier italian de lux case clasice (17)
Living amenajat in stil clasic cu mobilier italian de lux case clasice (5)
Living amenajat in stil clasic cu mobilier italian de lux case clasice (15)
Living amenajat in stil clasic cu mobilier italian de lux case clasice (7)
Living amenajat in stil clasic cu mobilier italian de lux case clasice (16)
Living amenajat in stil clasic cu mobilier italian de lux case clasice (11)

Proiect design interior living casa stil clasice de lux in Bucuresti

Nu conteaza cat de mic sau cat de mare este spatiul caminului vostru, atata timp cat este locul unde puteti fi voi insiva. Desi multa lume decide sa faca schimbari la nivelul unei anumite zone din apartament sau casa, niciodata nu este bine sa incepeti sa parcurgeti acest drum lung si anevoios fara o echipa de specialisti care sa va indrume in alegerea stilului de design interior.

Portofoliu Design interior case clasice moderne

Amenajari interioare case cu etaj in Bucuresti

Daca va doriti o schimbare in cea ce priveste livingul din casa dumneavoastra, este bine sa luati parte la un brainstormimg intens cu o echipa de profesionisti in amenajari interioare. Stilul clasic in cea ce priveste decorul unui living dintr-o casa clasica va fi cu siguranta o transformare bine venita. Meticulozitatea acordata fiecarei piese, fie de decor sau de mobilier pentru living va face diferenta.

Amenajari interioare living clasic cu mobila italiana

Desi pentru multi, stilul clasic poate parea usor demodat, acesta va ramane intotdeauna un etalon al bunului gust si al rafinamentului in cea ce priveste amenajarea interioara. Daca totusi vorbim de o casa stil clasic, mobilierul ales pentru un living in stilul clasic, nu trebuie sa fie exagerat in cea ce priveste micile sale detalii. Intotdeauna o persoana care prefera stilul clasic de mobilier ar trebui sa aleaga unul din lemn masiv, lucrat impecabil cu picioare ondulate si cu finisaje rafinate.

Studio amenajari interioare case de lux Bucuresti

O biblioteca din lemn masiv de pilda va arata spectaculos intr-un living, la fel si o vitrina unde va puteti afisa cele mai deosebite ornamente de ceramica sau chiar colectia de pahare de argint, de ce nu? Parchetul din nou trebuie sa fie unul din lemn masiv sau stratificat, iar canapeaua de preferabil dintr-o stofa de calitate.

Designer interior case clsic de lux Bucuresti

Daca aveti suficient spatiu pentru o masa si scaune, optati pentru cele din lemn inchis sau deschis cu spatar inalt si tapitate cu materiale fine, precum matasea. In cea ce priveste nuantele spre care ar trebui sa va orientati pentru un living in stil clasic, expertii in design interior propun tonuri calde de bej si crem. Daca mobilierul de living pe care l-ati selectionat este unul inchis, atunci peretii trebuie sa fie intr-un ton cat mai deschis.

Idei amenajari interioare living cu mobila clasica

Colectii mobila clasica italiana: mobila dormitor clasica | mobila italiana bucuresti | mobila dormitor moderna italia | dormitoare clasice italiene.

Pentru cei care vor mai mult, accente de auriu in cea ce priveste pernele pentru canapea sau draperiile vor emana cu siguranta un aer usor formal, dar la fel de elegant. Candelabrele cat mai somptuoase sunt o alta propunere care vine din partea expertilor in amenajari interioare. Asadar daca iti doresti un proiect de design interior living in stil clasic, acest candelabru este fara doar si poate piesa de rezistenta.

Daca locul din casa va permite, un semineu este un element care trebuie considerat. Insa, deoarece acesta reprezinta niste costuri care nu sunt pentru buzunarul oricarui, beneficiarul casei se poate juca cu niste tablouri magistrale pictate de mana si alte astfel de piese artistice.

Living amenajat in stil clasic cu mobilier italian de lux

CITESTE TOT