Blog Mobila Care sunt caracteristicile unui dormitor de lux italian?

Care sunt caracteristicile unui dormitor de lux italian?

Dormitorul este camera in care te relaxezi si in care petreci timp dedicat intimitatii. Acesta este un loc care trebuie sa fie decorat cu intentia de a cuprinde elemente placute, linistitoare si frumoase. De asemenea este important ca piesele de mobilier sa fie de calitate si confortabile. Ele dau o senzatie placuta interiorului si te fac sa te simti bine zilnic. Nobili Interior Design importa mobila dormitor de lux din Italia.

De ce sa alegi dormitoare italiene?

Iata cateva dintre caracteristicile unui dormitor italian de lux, care te vor convinge sa amenajezi camera in acest mod: 

Patul este punctul central al camerei, avand forma si tablie deosebite

Patul dormitorului italian de lux este unul deosebit. Confortul si aspectul lui sunt deosebite. Detaliile de decor integrate sunt speciale. Finisajele sunt manual realizate, iar rezultatul final este unul care te poate impresiona. Patul devine punctul central al intregii camere, avand si o tablie care iese in evidenta. De cele mai multe ori tablia este tapitata sau are decor special. Vei putea sa accesorizezi totul astfel incat sa obtii imaginea dorita si sa te bucuri de un aspect armonios si elegant.

 Noptierele sunt atent lucrate, cu detalii decorative finisate manual

Noptierele sunt parte din setul mobilierului pentru dormitor. Ele au o directie functionala si una care tine de o parte estetica, vizuala. In cazul mobilierului de lux italian, acestea au detalii finisate manual si pot sa fie obiecte de decor in sine. Noptierele sustin toate obiectele de care ai nevoie pentru a te simti bine si in confort. Poti depozita chiar si cartea ta preferata sau lampa pe care o folosesti noaptea.

Dulapul este realizat din materiale de calitate, precum intreg setul de mobilier

Dulapul care sta in dormitor este incapator si poate sa faca parte din acelasi set de mobilier din care provine si patul. Dulapurile sunt atent lucrate, avand materiale de foarte buna calitate. Materialele naturale, din esente de lemn diferite in functie de gama, sunt atent selectionate, astfel incat sa raspunda si celor mai importante cerinte. Decorul dulapurilor este unul armonios si plin de mici detalii care fac diferenta. Alege mobilierul italian de lux si dulapurile din aceste seturi pentru a te bucura de calitate superioara si de un aspect deosebit.

Bancheta clasica aduce un rafinament aparte camerei

Banchetele care se pun langa pat sau in alte zone ale camerei, sunt frumos realizate. Au picioarele atent lucrate si tapiterie de calitate. Ele aduc intregii incaperi un rafinament aparte. Le poti asorta si le poti alege astfel incat sa fie potrivite cu tablia patului sau cu alte piese de mobilier .

Dormitorul de lux are un aspect elegant si calitate superioara

Aspectul elegant al intregului mobilier italian de lux il face sa se remarce. El va fi admirat in fiecare zi si va creiona un decor rafinat. Confortul pe care il daruieste se va face simtit si te vei bucura de el intotdeauna.

Descopera idei de amenajari pe Mobila Italia Nobili Design