Top 10 modele de mobilă italiană stil clasic pentru dormitor

Afla care sunt avantajele oferite de mobila italiana

Stilul italian reprezintă eleganța și rafinamentul, în toate formele sale. Într-adevăr, piesele de mobilier Made in Italia sunt renumite și recunoscute la nivel mondial, nu numai pentru stilul lor clasic și atemporal, ci și pentru estetica lor contemporană. Stilul clasic adoptat în designul interior este unul cu adevărat fascinant devenind un look care a traversat istoria rămânând întotdeauna în topul alegerilor persoanelor ce preferă rafinamentul și bunul gust.

Descopera mobila italiana clasica pentru casa ta

Mobila italiana de la Nobili Interior Design readuce farmecul mobilierului clasic în lumea contemporană a designului interior alături de colecțiile sale de mobilier pentru dormitor. O gamă de piese de mobilier unice, concepute pentru a satisface fiecare dorință de amenajare, în care liniile esențiale și rafinate se unesc cu detalii prețioase și de impact, creând un spațiu luxos și prestigios.

Eleganța mobilierului clasic italian

Mobilierul ideal pentru dormitor este reprezentat cu succes de stilul italian. Seturile de mobilier italian pentru dormitor oferă o eleganță aparte și un plus de rafinament ce sunt completate impecabil de tonurile calde și de calitatea de excepție a materialelor utilizate. Nuanțele pudrate de crem, alb, roz, maro sau chiar albastru evidențiază din plin caracterul rafinat și elegant al unui astfel de mobilier clasic, oferindu-i întregului dormitor o atmosferă boemă, în care reveria și realitatea se întrepătrund. Un exemplu de excepție reprezentativ pentru aceste calități este setul de mobilier Gran Guardia Italia, în care pot fi admirate din plin calitatea și măiestria stilului autentic italian.

Alege simetria oferita de mobilierul clasic

Astfel, un mobilier italian clasic pentru dormitor ce se remarcă printr-un design curat cu margini moi, bine definite și geometrii impozante este reprezentat de colecția de mobilier clasic Avenanti. Principalele materiale utilizate în realizarea pieselor de mobilier din această colecție clasică sunt reprezentate de lemn masiv, inserții aurii sau argintii, picturi unicat și gravuri aplicate manual ce se transformă într-o adevărată operă arhitecturală atemporală. Aceste caracteristici de excepție transformă mobilierul clasic într-un etalon al simetriei, designurilor elegante și rafinate oferind astfel întregului dormitor un aer profund de familiaritate și un sentiment de confort surprinzător.

Rafinamentul pieselor clasice de mobilier

Colecția de mobilier clasic Pregno este reprezentată pe deplin de un design rafinat al contrastelor: inovator, dar cu substrat istoric, italian în ceea ce privește producția și designul, dar universal în ceea ce privește considerentele de arhitectură și afinitate. Piesele de mobilier clasic cu design unic în culori delicate de fildeș, îmbogățite de inserțiile cu detalii aurii și nuanțele contrastante de lemn, evidențiază și susțin o atmosferă excentrică, dar totodată, clasică, primitoare și relaxantă.

Avantajele oferite de mobila clasica la comanda

Dacă sunteți în căutarea unor piese armonice și echilibrate de mobilier pentru dormitor, colecția de mobilier clasic Opera Italia reprezintă idealul tuturor acestor dorințe. Piesele de mobilier Opera Italia susțin noblețea și rafinamentul ce înnobilau odinioară vechile vile ale familiilor aristocratice. O astfel de atmosferă cu iz istoric poată fi redată în orice locuință dezvăluind o operă italiană a bunului gust, rafinamentului și eleganței, reprezentativă 100% pentru un un dormitor într-un stil arhitectural clasic și boem.

Amenajare casa cu mobilier clasic

Accesorizată cu decorațiuni extrem de rafinate și delicate, ce creează o atmosferă de lux și nobilă, fără a ignora însă natura confortabilă și delicată a materialelor, colecția de mobilier clasic Italia în tonuri neutre evidențiază îndeosebi caracterul prețios și nobil al mobilierului italian. Aceasta se pretează pentru iubitorii de boem și rafinat, pentru care confortul reprezintă îndeosebi un etalon al calității.

Confortul oferit de dormitoarele clasice

Pentru un mobilier prețios din esențe din lemn trandafir sau nuc ce se combină perfect cu detalii unice de design, colecția de mobilier clasic Giusti Portos oferă întregului dormitor o atmosferă plăcută și emoțională, în care structurile rafinate și elementele aurite sunt piesele de rezistență ale întregului stil arhitectural. Acestea sunt doar câteva dintre colecțiile de mobilă autentică ce reflectă pe deplin toate calitățile arhitecturale ale stilului italian clasic. Pentru o gamă mult mai largă de colecții și stiluri clasice sau moderne de mobilier, puteți accesa site-ul Nobili Design.

Mobilierul clasic italian reprezintă alegerea ideală pentru persoanele care apreciază un decor elegant, echilibrat și cald, dar acordă și o atenție deosebită detaliilor și își doresc piese de mobilier și accesorii unice, pentru a realiza un design incomparabil. Acest stil este definit de o abordare clasică cu forme, detalii și concepte extrem de plăcute vizual. Astfel, mobila italiană devine alegerea ideală pentru a amenaja fiecare cameră a unei locuințe: de la dining room sau living, la bucătărie, baie și mai ales dormitor.

17 ianuarie 2022