Proiect design interior apartament cu 3 camere cu o suprafata de 90 mp realizat in stil clasic si modern de echipa noastra in Bucuresti. Vizualizati si proiectul: Design interior apartament modern in Bucuresti

Vizualizati si proiectul: Design interior casa clasica de lux in BucurestiCititi si despre proiectul: Design interior vila moderna in BucurestiMai multe proiecte din portofoliul Design interior Bucuresti

Pentru livingul din apartamentul cu 3 camere, alegeti o vitrina eleganta din lemn masiv si nu va sfiiti sa va expuneti portelanurile scumpe in acest corp de mobilier. Optati si pentru o sofa impresionanta,, tapitata cu cele mai fine textile. Adaugati un tablou pentru a impodobi si peretii din aceasta incapere, sau de ce nu un tapet lavabil, import Italia care denota eleganta. Corpurile de iluminat din apartament sunt importante si conteaza atat materialele din care sunt confectionate cat si stilul. Specialistii recomanda candelabre rafinate pentru dormitor, living si chiar si hol. Pentru podele, din nou un parchet din lemn triplu stratificat este cea ce cautati. Pentru baie insa, puteti alege piatra sau marmura de culoare deschisa sau inchisa. La fel puteti proceda si pentru bucatarie. Daca spatiul din aceasta incapere nu va permite integrarea unui mobilier elegant, alegeti niste corpuri din mdf in care puteti incorpora cuptorul, masina de spalat vase etc. Totul pentru a crea un spatiu de comfort care va permite sa va miscati in voie, dar fara ca latura estetica sa fie neglijata. Corpurile din mdf pot avea si insertii de sticla mata sau opaca. Firma Nobili Interior Design va poate ajuta sa creati ceva aparte, chiar si cu cel mai simplu mobilier. Restul elementelor precum ornamentele si textilele ( draperii, perdele) vor fi alese in asa fel incat sa completeze conceptul clasic si luxos de la care s-a pornit. Lasati-va indrumati si sfatuiti de profesionisti in design si amenajari interioare de lux. Ne recomanda experienta, viziunea creativa si nu in ultimul rand dedicarea pe care o investim in fiecare proiect de design interior.

Design interior apartament clasic in Bucuresti

Etichete proiect: design apartament bucuresti, design interior apartament 3 camere, design interior apartamente, design interior apartament modern, proiect amenajare apartament, amenajari interioare apartamente 3d, amenajare apartament clasic bucuresti, pret amenajare apartament bucuresti, portofoliu design interior apartament, amenajari apartamente bucuresti, designer interior bucuresti, firme design interior bucuresti, arhitect bucuresti pret, amenajari interioare bucuresti, randari 3 d apartament bucuresti, poze design interior apartament, design interior living.

Nobili Interior Design iti pune la dizpozitie servicii de amenajare si design interior pentru diverse spatii publice ( saloane de infrumusetare, florarii, restaurant, baruri si cafenele, camera de hotel) dar si vile, case sau apartamente in Bucuresti. Principala noastra grija este sa aducem bucurie si implinire in cea ce priveste amenajarea locuintei clientului din Bucuresti. Ne axam pe munca de echipa si ne dedicam in intregime fiecarui proiect amenajare pentru a oferi servicii de arhitectura si design interior de inalta calitate. Inca din annul 2008, am abordat diverse stiluri de amenajare si design interior precum cel clasic, modern contemopran dar si stilul baroc, sau eclectic, pe care pana in ziua de azi continuam sa le implementan cu success in proiectele de design interior residential sau comercial din Bucuresti.

15 septembrie 2019