Constanta Design Interior Constanta Proiect de Design pentru o Casa Clasica in Constanta

Proiect de Design pentru o Casa Clasica in Constanta

Va prezentam un proiect de design interior spectaculos realizat de echipa noastra pentru o casa stil clasic cu etaj in Constanta. Pentru punerea in practica am folosit materiale premium si mobilier italian de lux importat de firma noastra de la cele mai renumite branduri din Italia.

Proiect design casa stil clasic in Constanta
Proiect design living casa in Constanta
Proiect design interior living
Proiect design interior casa Constanta
Proiect casa stil clasic in Constanta
Casa stil clasic in Constanta
Proiect design dormitor casa in Constanta
Proiect design interior dormitor
Proiect design interior baie

Stilul clasic pentru amenajarea unei case va fi mereu in tendinte. Este un stil de decor iubit de multi deoarece se axeaza pe armonie si o imbinare cat mai echilibrata a pieselor de decor. Atunci cand incepeti proiectarea unei case si va ganditi la un design interior in stil clasic, este bine sa recurgeti la serviciile unei firme specializate in design interior.

Astfel impreuna cu acesti specialisti in design interior, veti putea face cele mai bune alegeri pentru amenajarea unei case in stil clasic. Pentru inceput, culorile privind stilul clasic au intotdeauna la baza tonuri inspirate din natura inconjuratoare. Asadar alegeti pentru pereti o nuanta de terracota cat mai deschisa, un verde deschis chiar si un galben pastel si asa mai departe. Puteti chiar sa va jucati cu un tapet care are modele florale abstracte in cea ce priveste decorul pentru living. Alegerea mobilierului pentru o casa in stil clasic trebuie sa contina materiale naturale precum lemnul.

Asadar fie optati pentru o mobila italiana fie pentru una clasica de lux care sa va incante privirea si sa se muleze perfect pe acest stil de decor. Mobilierul mic se prefera a fi tapitat cu matase, iar tesatura sa evoce motive inspirate din natura precum flori, frunze etc.

Iar daca natura este principala sursa de inspiratie pentru decorarea unei case in stil clasic, nu uitati sa optati si pentru niste plante decorative care sa umple colturile incaperilor si sa aduca putina culoare si verdeata in casa voastra. Un alt exemplu care va contura acea ambianta eleganta intr-o casa decorata in stil clasic este tavanul. Tavanul din living sau chiar si din alte incaperi al casei poate fi decorat in stil greco roman, iar pentru lambriurile alese, designerii de interioare va vor propune niste modele mai complexe.

Daca am vorbit de materiale naturale in cea ce priveste mobilierul, parchetul trebuie sa fie si acesta din lemn cu un aspect usor antichizat, iar detalii precum covoare tesute de mana sau din lana pot crea un punct vizual puternic atunci cand cineva intra intr-o incapere. In privinta corpurilor de iluminat pentru o casa amenajata in stil clasic, candelabrele sunt alegerea ideala deoarece acestea evoca o nota impunatoare si sofisticata. Aceste candelabre pot avea acel finisaj auriu sau argintiu daca doriti o nota de stralucire.

Nu uitati ca oglinzile ovale sau rotunde cu ramele dantelate sunt niste piese decorative de exceptie care nu trebuie sa lipseasca din decorul unui living sau chiar a unui coridor. Bucataria poate fi si ea decorata in stil clasic, insa aici va puteti juca cu nuantele si sa optati pentru o incapere viu colorata, insa respectand aceleasi linii clasice.

Cuptorul, plita, hota si alte astfel de accesorii pot fi incorporate in mobilierul ales pentru o bucatarie in stil clasic, iar pentru podeaua din bucatarie, puteti alege fie o gresie in tonuri neutre cu forme geometrice fie placi din marmura. Amenajarea unei case in stil clasic implica multe decizii care nu vor fi deloc usoare, asadar sfaturile specialistilor nu trebuie sa lipseasca.

Inspiratie proiect casa moderna

CITESTE TOT