Design interior casa cu mansarda Constanta

Cererile de proiecte de design interior pentru dormitoare, in special pentru case cu mansarda sunt din ce in ce mai mari. Acest dormitor este amenajat intr-un stil clasic fiind invaluit intr-o atmosfera de caldura si de relaxare. Ambientul spatiului este unul cat se poate de restrans si de intim mizand pe confort si pe sentimentul de protectie.
Design interior casa cu mansarda Constanta

Cererile de proiecte de design interior pentru dormitoare, in special pentru case cu mansarda sunt din ce in ce mai mari. Acest dormitor este amenajat intr-un stil clasic fiind invaluit intr-o atmosfera de caldura si de relaxare. Fiind un spatiu mic am decis sa apelam la nuanta crem care invaluie intreaga incapere pentru ca atmosfera sufocanta sa fie evitata. Intr-o camera de dimensiuni mici in care se regasesc mai multe culori este clar ca nimeni nu poate rezista.

Ambientul spatiului este unul cat se poate de restrans si de intim mizand pe confort si pe sentimentul de protectie. Fotoliile si masuta de cafea contribuie la atmosfera de confort. Am reusit sa amenajam un mic coltisor de relaxare in care iti poti petrece oricand timpul la o cafea sau la o discutie de seara la lumina discreta a lampilor intr-un ambient de "noapte alba". Am mizat totodata si pe folosirea maroului in acest proiect pentru a echilibra putin cromatica spatiului neramanand doar cremul ca si nuanta definitorie. Maroul da usor senzatia de caldura si de protectie.

Am folosit pentru acest proiect de design interior foarte multe corpuri de iluminat de calitate superioara, mobila clasica din lemn masiv importata din Italia. Patul este elementul masiv definitoriu al dormitorului amenajat in mansarda. Este masiv si cat se poate de simplist si primitor in acelasi timp. Amenajarea acestui dormitor are cateva influente de new clasic dupa cum se poate vedea deoarece ne-am decis sa ne surprindem clientii creandu-le un spatiu modern dar si elegant din punct de vedere al esteticului si al ambientului cat se poate de linistit si de calduros.

Servicii firma design interior Constanta.

Vino si tu sa-ti transformi dormitorul din mansarda intr-un mod extraordinar cu Nobili Interior Design Constanta.