Design interior case in Constanta - Proiecte case stil clasic modern

Suntem firma specializata in proiecte de design interior pentru case clasice moderne in Constanta. Realizam proiecte personalizate de design interior 3d pentru case cu etaj sau mansarda in Constanta cu materiale de designer importate de firma noastra din Italia.
Design interior case in Constanta

Când vine vorba de cumpărarea sau construirea unei case în orașul Constanța, una dintre primele decizii pe care le veți lua este ce stil doriți să fie casa dvs, iar pentru asta, Nobili Interior Design este principalul tău ajutor in materie de design interior.

Diferența dintre casele moderne și cele clasice depășește ceea ce satisface ochiul.

Case moderne Constanta

Design casa clasica Constanta

Design Case Constanta

Iată câteva dintre trăsăturile cheie care definesc aceste două stiluri populare. Oamenii folosesc adesea termenii „clasic” și „modern” ca sinonime pentru vechi și nou. În realitate, există mai mult arhitectura modernă și tradițională decât vârsta. De fapt, unele case moderne au aproape o sută de ani, iar multe case recent construite continuă stilul clasic. Deși aceste stiluri diferă ca origine, casele clasice, in viziunea designerilor și arhitectilor din echipa Nobili Interior Design tind să aibă mai multe caracteristici comune.

Aceste caracteristici includ pridvoare mari, deschise, cu grinzi și căpriori înclinate, dormere și un acoperiș înalt, ascuțit, cu unul sau mai multe praguri. Noi folosim materiale de construcție tradiționale, cum ar fi cărămidă, lemn, tencuială, stuc și piatră. În arhitectura modernă, Nobili Interior Design respinge acele înfloriri clasice în favoarea unui design simplu, curat. În cazul în care pentru casele clasice din Constanța, noi folosim detalii elegante, casele moderne îndepărtează bibelourile pentru a lăsa structura de bază să vorbească de la sine.

Multe case moderne prezintă un acoperiș plat sau cu pantă joasă, linii drepte și un exterior curat, cu textură mică sau deloc. Arhitecții nostri utilizează materiale de construcție mai noi, mai avansate din punct de vedere tehnologic, precum oțelul armat, betonul și plasticul. În timp ce casele clasice făcute de Nobili Interior Design in Constanța au o amprentă mai mare decât casele moderne, spațiul este împărțit în mod obișnuit într-un număr de camere mici, cu un singur scop, în loc de câteva mari, cele modern sunt diferite.

Nobili Interior Design știe că în conformitate cu designul minimalist, planurile moderne sunt optimizate pentru a profita la maximum de spațiu, cu camere polivalente și spații transparente, cu concept deschis. Fiind prima alegere a multor clienți din Constanța, București, si toată România și multe alte orașe importante din întreaga lume, suntem deschiși colaborărilor online care au avut foarte mult succes până acum. Toate proiectele noastre de design interior pentru case debordează eleganță, opulență și rafinament, care pot depăși așteptările oricui.

Stilul de design interior modern ofera, de asemenea, spatiu pentru gustul personal de la culori la mobilier, multe optiuni sunt considerate moderne.

Portofoliu design interior case in Constanta

De cate ori nu v-ati intrebat "Oare cum ar arata locuinta perfecta pentru mine?". Ei bine tinem sa va spunem ca nu exista o definitie generala a locuintei perfecte ci exista doar stilul de amenajare care se potriveste perfect pentru dumneavoastra alcatuind un aspect placut si confortabil.

Am mai spus de multe ori ca daca nu te regasesti in propria locuinta nu ai cum sa te simti confortabil sau linistit. Veti gasi intotdeauna motive de nemultumire ce provin din incomoditatea pe care atmosfera total nepotrivita a casei vi le provoaca. Noi suntem aici pentru a rezolva orice fel de probleme la nivelul aspectului interior dar si exterior al casei.

Executam proiecte de design interior pentru case si apartamente in Constanta. Imagineaza-ti cum ar arata casa visurilor tale realizata de firma Nobili Interior Design. Acesta este primul pas. Ce mai ai de facut este sa ne contactezi si sa ne aduci la cunostinta toate dorintele tale vizavi de aspectul casei. Lasa-te pe mana noastra si ai incredere in deciziile noastre, vei vedea ca nu o sa regreti nimic. Nu suntem o simpla firma de design care doar vine, incheie contracte cu oamenii, le amenajeaza intr-un fel anume spatiile si apoi pleaca. Scopul nostru principal este de a da viata si personalitate intregului spatiu, in cazul de fata intregii locuinte.

Servicii firma design interior Constanta

Folosim materiale de cea mai inalta calitate importate de la cele mai faimoase si profesioniste firme de profil din Europa. Ne propunem sa cream o atmosfera relevata dintr-un concept de design unic nemaintalnit indiferent ca abordam stiluri de amenajare interioara deja ultra folosite si in trend.

Multitudinea posibilitatilor de a exploata stilurile de design este infinita la noi. De exemplu, daca vorbim de anumite proiecte de design pentru locuinte amenajate in stil modern asta nu inseamna ca toate arata la fel. Fiecare se deosebeste prin ceva avand propria energie interioara si propria identitate.

De fiecare data am urmarit sa descoperim lucruri noi si moduri noi prin care putem infrumuseta spatiile care ne-au fost puse la dispozitie. Tot timpul am incercat sa ne facem treaba dand dovada de si mai mult profesionalism si de si mai multa implicare si imaginatie la fiecare proiect de design realizat. Ramane de vazut cum vom amenaja locuinta dumneavoastra.

Design interior case Constanta

Vizualizati si proiectul de design interior casa cu mansarda Constanta.