Designer interior Constanta - Proiecte rezidentiale si comerciale

Nobili Interior Design se mandreste cu o echipa de arhitecti si designeri de interior in Constanta specializati in design de interior case, apartamente si spatii comerciale.
Designer interior Constanta

Cu un portofoliu de peste 150 de proiecte de design interior realizate atat rezidential pentru case stil clasic, vile de lux, apartamente moderne cu 4 camere cat si comercial pentru hotel, restaurant, bar, cafenea, magazine, saloane cosmetica sau infrumusetare, clinica medicala, birouri firme in Constanta, Calarasi, Cernavoda, Medgidia, Mangalia, Navodari, Urziceni, Slobozia, Harsova, Fetesti, Braila, Tulcea, Galati si alte orase din Romania, echipa noastra de designeri de interior se implica si se dedica neconditionat in realizarea unei locatii de vis.

Design interior modern - Designer interior Constanta pret

Studio designer interior Constanta

Designer arhitect de interior Constanta

Servicii designer de interior Constanta

Proiecte designer de interior Constanta

Designer interior Constanta - Amenajari case apartamente Constanta

Preturi designer de interior Constanta

Designer de interior case Constanta

Designer interior apartamente Constanta

Portofoliu designer de interior Constanta

Designer interior Constanta - Designer interior rezidential Constanta

Atunci cand vine vorba de schimbari sau transformari in cea ce priveste casa, vila sau apartamentul, expertii in design interior sunt extrem de cautati. Nobili Interior Design se mandreste cu o echipa de arhitecti si designeri de interior specializati in design de interior alaturi de alti specialisti care sunt gata sa va asigure executia unui proiect rezidential de succes in Constanta.

Designer interior Constanta - 57 proiecte apartamente cu 3 camere in Constanta

Fiecare client isi doreste lucruri diferite, in functie de personalitatea sa, de bugetul pe care doreste sa il aloce acestui proiect de design interior si nu in ultimul rand de spatiul locuintei sale. De pilda, daca locuiti intr-un apartament cu 3 sau 4 camere, dar visati de multa vreme la un un living deschis de tip open space, arhitectii si designerii nostri pot proiecta in schita 3D acest loc si pot reamenaja spatiul astfel incat aceast concept de design interior open-space sa fie implementat cu brio chiar si intr-un apartament mai mic ca dimensiune.

Designer interior Constanta - 19 proiecte apartamente cu 4 camere in Constanta

Cand vine vorba de stilul de design interior ales, clientul se poate inspira din stilurile de amenajare executate de Nobili Interior Design pentru vile sau case cu mansarda din Constanta, chiar si apartamente cu 3 sau 4 camere. Stilul clasic de design interior necesita incorporarea unor elemente mai sofisticate, de pilda o gresie si faianta portelanata din gama premium, un moblier din lemn masiv, importat din Italia, accesorii si corpuri de iluminat de la producatori de top din Europa. Cromatic, designerii recomanda culori calde, iar folosirea tapetului in dormitor sau living poate aduce o nota extrem de eleganta incaperii.

Designer de interior Constanta - 37 proiecte case moderne cu etaj in Constanta

Daca stilul modern sau cel contemporan de design interior este cel care va surade, designerii propun o gramada de solutii practice care vor multumi clientul atat pe latura estetica cat si pe cea functionala. De pilda, electrocasnicele din bucatarie pot fi incorporate in mobilierul de tip mdf, o solutie utila pentru a castiga mai mult spatiu si pentru a reda o alura minimalista bucatariei.

Designer interior Constanta - 29 proiecte case clasice in Constanta

Designerii din cadrul firmei Nobili Interior Design va ofera solutiile practice de care proiectul dumneavoastra de amenajare are nevoie pentru a fi un succes. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, apelati cu incredere la o firma specializata in amenajari si design interior in Constanta.