Portofoliu Design Interior Case Design interior dormitor living casa modena

Design interior dormitor living casa modena

Proiect design interior casa moderna cu 5 camere realizat in Constanta.Vizualizati si proiectul urmator: Design interior casa stil clasic de lux. Imaginile uriase de pe peretii incaperilor principale contribuie foarte mult la starea de calm si de inspiratie pe care spatiul trebuie sa o ofere celor ce-l locuieste. Am ales sa nu ne jucam cu prea multe culori deoarece am fi perturbat atmosfera calma a locului. Am ales astfel combinatia perfecta alb –negru. Albul denota puritate si calmitate facandu-te sa te linistesti si de ce nu, sa te simti mai inspirat si mai energic iar negrul este impunator exprimand stabilitate, ordine si o oarecare eleganta a spatiului. Materialele folosite in amenajarea si decoararea spatiului sunt moderne si de calitate superioara fiind importate de la cei mai mari producatori din Europa. Nu lipsesc de aceasta data si brandurile celebre pe care le gasim la mobilier, corpuri de iluminat si materiale de tapiterie. Am fost foarte inspirati adaugand in fiecare camera un tablou urias pe un perete care sa dea o anumita energie si identitate. Fiecare camera are energia, stilul si identitatea ei. Nici o camera nu seamana cu alta chiar daca apartin de aceeasi casa. In fiecare incapere gasesti alta atmosfera, ai alt felling profitand de cu totul alte energii transmise. Si corpurile de iluminat au un rol urias in ansamblul aspectului vizual al intregii locuinte. Fiind masive si moderne atrag foarte mult atentia influentand prin prezenta lor. Un proiect de care noi ne simtim mandri si de care clientii nostri s-au simtit in al 9-lea cer de fericiti ca au ocazia de a-l pune in aplicare. Poti si tu sa-ti modernizezi casa intr-un stil unic cu ajutor echipei Nobili Interior Design. Cititi si despre: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare

Design - interior - dormitor - casa - constanta - 2017. Firma - amenajari - interioare - vile - in - Constanta.
Amenajare - interioara - dormitor - casa - in - constanta - tomis - nord| Oferta - proiect - design - interior - casa - moderna - cu - etaj.
Design - interior - living - casa - moderna - in - constanta| Firma - amenajari - interioare- case - moderne - Constanta - pret.
Firma - design - interior - constanta - pret| Proiect - recomandare - designer - de - interior - in - Constanta.
Design - interior - casa - moderna - in - constanta| Arhitect - Amenajari - interioare - Constanta - pret.
Design interior living casa moderna mamaia nord.

Categorie articol: birou arhitect, design, interior, case, moderne, amenajari, interioare, arhitect, proiect, constructii, pret, vila, living, sufragerie, dormitor, designer, etaj, mansarda, materiale, baie, constanta, cernavoda, mangalia, navodari, mamaia, redering, randari 3d.

Design interior dormitor living casa modena

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze. Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului. Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia. Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

CITESTE TOT