Design Interior Case Amenajari Interioare – Servicii de Calitate Superioara

Realizam proiecte de design interior si amenajari la cheie pentru case in stil clasic sau case moderne. Specialistii Nobili Design au o experienta bogata in desavarsirea proiectelor de design atat pentru case simple, cat si pentru casele cu etaj si mansarda din locatii precum Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Pitesti, Galati sau Craiova. Fie ca doriti realizarea unui proiect in intregime, fie ca aveti nevoie de o sedinta de consultanta pentru un proiect de amenajari interioare, sfatul unui designer va adauga un plus de valoare interiorului pe care doriti sa il imbunatatiti.

CITESTE TOT
CITESTE TOT
Care sunt cele mai potrivite stiluri de design interior pentru case?

Atunci când vorbim despre conceptul unui proiect de design interior case, sunt implicate mai multe constrângeri, nu-i așa? Unul dintre ele - destul de relevant - este stilul de arhitectură de interior care se potrivește cel mai bine, fie pentru estetică, fie pentru funcționalitate. Provocarea realizarii conceptului îl obligă pe designerul de interior să cunoască stilurile și tendințele actuale in materie de interioare pentru case. În acest fel, el va fi capabil să identifice ce îl încânta pe client, pe lângă efectuarea adaptărilor necesare la realitatea proiectului. Așadar, merită să afli mai multe despre cele mai populare design-uri și stiluri de arhitectură interioară pentru case, mai exact, stilul clasic și cel contemporan sau modern.

Se potriveste stilul clasic de design pentru casa ta?

Acest stil de design nu s-a demodat niciodată! Stilul clasic pentru case poate trece chiar prin noi interpretări, eclectic, modern sau contemporan, presupunând o funcționalitate mai mare, dar rămâne întotdeauna în evidență. Stilul clasic luat naștere în arhitectura greco-romană și a fost influențat de perioadele renascentiste, baroce și rococo. Este inconfundabil pentru liniile sale elegante, ornamentele elaborate și simetria armonioasă între mobilierul impozant, piese unicat și materiale nobile utilizate. Spațiile create sunt pline de farmec și prezintă adevărate opere de artă. Lemnul nobil în tonuri întunecate predomină în mobilier, iar marmura albă este preferată pentru pardoseli și blaturi. Paleta de culori este largă, dar sobră.

De ce sa apelezi la un designer de interior pentru case?

Atunci când apelezi la serviciile unui designer de interior pentru casa ta, vei putea conta pe experiența acelui profesionist. Pe lângă faptul că este familiarizat cu întregul proces, acesta cunoaște și indică materiale de calitate de la producatori testati, care vor integrate si livrate la timp. Știe, de asemenea, să anticipeze problemele proiectului și reușește să coordoneze toate sarcinile posibile în paralel. Recomandarea Nobili Interior Design pentru cei care au in plan amenajarea unei case sau vile sa apeleze la consultanta si sfaturile unui designer profesionist.

Oferiti informatii despre costuri si preț design interior case?

Ofertele de preț pentru design interior case sunt diferentiate in functie de suprafata amenajata, numarul de camere si stilul de design dupa cum urmeaza: Design interior case moderne prețuri intre 17 si 24 euro mp, Design interior case stil clasic prețuri intre 20 si 28 euro mp. Pentru a primi o oferta de preț personalizata consultati echipa noastra de designeri.