Mobila Mobila living moderna Italia - Mobilier italian de Lux

Mobila living moderna Italia - Mobilier italian de Lux

Firma noastra va oferă soluții de mobila moderna pentru living, sufragerie productie Italia din corpuri modulare din mdf. Zona de zi este un loc de bun venit și relaxare.

Firma noastra va oferă soluții de mobila moderna pentru living, sufragerie productie Italia din corpuri modulare din mdf. Zona de zi este un loc de bun venit și relaxare. Firma noastra va oferă soluții de mobila moderna pentru living si sufragerie productie Italia din corpuri modulare disponibile in diferite esențe și culori. Mobilier living, sufragerie din pal si mdf realizat la coamnda.

 

Pentru realizarea unui concept de design interior clasic, eclectic, modern sau mediteranean pentru casa, vila, hotel, restaurant, bar, cafenea sau birou, ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de design interior cu experienta in domeniu. In majoritatea proiectelor de design interior realizate de firma noastra stilul decorului si mobilierul de interior, reflecta gustul proprietarului si identitatea sa.

Acesta este fundamentul de confort, asa ca trebuie sa alegi cu atentie firma de proiectare competenta pentru realizarea amenajarilor interioare 3d. Putem realiza concepte personalizate de design interior, amenajari interioare pentru case, vile, spatii comerciale, restaurante, baruri, cafenele, cluburi, saloane cosmetica infrumusetare in diverse orase din tara cum ar fi Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Pitesti si putem crea proiecte complete si complexe pentru orice tip de incapere, din orice tip de constructie fie resedinta privata sau spatiu comercial.

Pret: 3.500 - 9.500 EURO