Comercial Design interior Hotel Amenajari interioare - Design interior camere hotel modern

Amenajari interioare - Design interior camere hotel modern

Proiecte design interior camere hotel realizate in stil clasic de lux si modern. Oferim solutii personalizate de design interior pentru hotel, resorturi, pensiuni.

Design interior de lux camere hotel (2)
Design interior de lux camere hotel (3)
Design interior de lux camere hotel (7)
Design interior de lux camere hotel (4)
Design interior camere hotel modern (1)
Design interior camere hotel modern (2)
Design interior camere hotel modern (3)
Design interior camere hotel modern (4)
Design interior de lux camere hotel (1)
Design interior de lux camere hotel (5)
Design interior de lux camere hotel (6)

Cu o experienta de peste 10 ani in crearea de proiecte de design interior de tip comercial pentru clientii nostri, activitatea echipei de arhitecti si designeri Nobili Interior Design se bazeaza pe profesionalism, inovatie si unicitate. Luam in considerare fiecare cerere riguroasa a clientilor nostri si reusim sa reusim in fiecare proiect pe care il cream. Designerii si arhitectii nostri talentati sunt pregatiti sa demareze proiecte comerciale, indiferent daca este un stil clasic, modern, contemporan, ecletic, traditional, rustic sau mediteranean. Portofoliu cu proiecte realizate de echipa de arhitecti si designeri Nobili Interior Design cuprinde restaurante, cafenele, hoteluri si camere de hotel moderne.

Pentru portofoliul comercial, cei mai buni designeri ai nostri au incercat intotdeauna sa tina pasul cu toate detaliile solicitate de clientii nostri. Avem misiunea de a indeplini vise si dorinte realizand proiecte de design interior de succes si acesta este principalul motiv pentru care ne salutam clientii cu o gama larga de materiale de interior importate la cele mai bune preturi pentru spatii comerciale de la cei mai mari producatori din tari precum Italia, Spania, Germania. Proiectam designul interior si evidentiem liniile fine, alaturi de o paleta de nuante naturale care au creat o atmosfera exclusiva care a satisfacut pe deplin cerintele clientilor nostri.

De cele mai multe ori, fiecare stil de design interior vine cu culori frumoase, detalii pe suprafete intinse, iar mobilierul reprezinta cea mai buna reflectare a stilului, datorita liniilor sale luxoase si elegante. In fiecare stil de design interior comercial, intalnim extravaganta si cu siguranta avem un gust bun dat de alegerea atenta a materialelor si mobilierului.

Proiectele noastre comerciale: hoteluri, restaurante, magazine de haine incaltamine, camere de hotel, salonae de infrumusetare si multe altele sunt create cu multa daruire si profesionalism. Cei mai buni designeri de interior sunt preocupati sa mentina proiectele de tip comercial intr-o dispozitie linistita si aerisita. Toate materialele alese meticulos creeaza stiluri unice de amenajari interioare, unde eleganta si luxul se regasesc in fiecare colt al proiectului de tip comercial.

Oferim soluții de design interior pentru hotel atât antreprenorilor care își doresc un spațiu prevăzut cu elemente decorative sofisticate, cât și antreprenorilor care vor un ambient focusat mai mult pe funcționalitate, compus din elemente decorative simple.