Portofoliu Design Interior Case Concept Design Dormitor Casa Moderna cu Etaj

Concept Design Dormitor Casa Moderna cu Etaj

Proiect de design interior dormitor realizat pentru o casa moderna cu etaj cuprinde mobilier italian si finisaje de calitate. Descopera avantaje amenajari interioare la cheie oferite de Nobili Interior Design.

Design interior dormitor casa moderna
Amenajari interioare cu mobila italiana
Proiect dormitor casa moderna
Concept Design interior
Zona Living

Indiferent de locatia unde clientul doreste sa isi amenajeze un imobil sau un spatiu comercial, puteti conta pe sprijinul si expertiza specialistilor. Casa amenjata in stil modern detine camere spatioase intr-o cromatica pastel. Insertiile de culoare se pot introduce fie prin alegerea unei tapiterii colorate sau a unor accesorii viu colorate.

Design interior dining de lux
Design interior sufragerie

Alaturi de Nobili Interior Design orice decizie care ii revine clientului este mai usoara, avand expertiza specialistilor de partea lor, un managemenet eficient al costurilor privind proiectul de amenjare si multe alte detalii cu privire la implementarea proiectului de design interior. Va recomandam o gama variata de producatori atat de mobilier cat si de accesorii si finisaje interioare pentru a va asigura ca totul este la superlativ pentru casa cu etaj amenajata in stil modern.

CITESTE TOT