Portofoliu Design Interior Case Design interior casa stil clasic in Constanta

Design interior casa stil clasic in Constanta

Proiectul de design interior casa cu etaj, mobilata de specialistii nostri cu mobilier italian din lemn si finisaje de lux, pentru resedinta privata in Constanta, are la baza stilul clasic.

Desi fundamentul acestui stil a debutat cu ratiunea simplitatii, stilul clasic se remarca prin „complexitatea simplitatii”, astfel ca bunul-gust, grandoarea si eleganta sunt cateva dintre trasaturile ce marcheaza acest stil astazi. Viziunea clasica a specialistilor nostri pentru spatiul de la parter al resedintei a marcat acest proiect intr-unul deosebit.

Design interior living casa clasica in Constanta

Living-ul prezinta un spatiu aerisit, iar fereastra laterala cu deschidere ofera luminozitate profunda spatiului. Acest aspect este relevant intrucat culorile alese, respectiv bej, crem, alb si maro deschis, atat pentru mobila, cat si pentru culoarea peretilor, dar si a parchetului, sunt culori marcante ale stilului clasic de design interior, iar lumina vine sa accentueze ideea de eleganta si simplitate in acelasi timp.

Design interior bucatarie casa stil clasic in Constanta

Totodata, aceeasi idee este sugerata si de alegerea unei lampi ornamentale suspendate, de dimensiuni mari cu cristale, care vor lumina tot spatiul. Bucataria dispune de doua spatii mari, o zona de servit masa si o zona de lucru, atent aleasa de catre specialistii nostri. Culorile alese continua celor din living, astfel ca parterul resedintei este privit ca un tot unitar, continuu, cald, simplu, dar elegant.

Desi stilul clasic pare aparent sa „compromita” comfortul sau deoseori poate da un aspect „rece”, look-ul spatiului de la parter este unul cozy, aceasta datorita elementelor de detaliu, cum ar fi obiecte de decor diverse, biblioteca sau plante, care au rolul de a insufleti spatiul si de a crea aspectul de „acasa” si liniste. Spatiul de la etaj este marcat de aceeasi eleganta a parterului.

Proiect design interior dormitor clasic cu mobilier italian

Dormitorul este amenajat clasic cu mobilier italian din lemn, cele doua fotolii si masuta intregind armonia acestui spatiu. Tapetul prezinta detalii ce confera suplete, finete si rafinament. De asemenea, spatiul este armonizat prin candelabru si alte trei lampi, ce ofera acces la lumina in orice loc ales. Micile detalii referitoare la tablouri, sursele de caldura atent mascate in tonalitatea incaperii, precum si culorile alese, confera spatiului aerul simplu, dar complex al stilului clasic.

Amenajare baie casa in Constanta cu gresie portelanata 

Baia constituie apogeul burghez al etajului, fiind decorata in continuitate cu dormitorul, pastrand acelasi note si joc de culori: bej-maro-crem-verde inchis, picatura de culoare ce reprezinta detaliul clasic. Mobilierul este atent ales, astfel ca eleganta ce rezida in aceasta incapere isi pune amprenta.

Livram toata gama de materiale pentru amenajarea interioara

Proiectul de design interior reprezinta ideea clasicismului adaptat, astfel ca echipa noastra de arhitecti si designeri au marcat aceasta resedinta din Constanta printr-o simetrie excelenta, organizata minutios, detaliata si simetrica, simpla dar complexa.

Design interior casa stil clasic in Constanta

Mai multe proiecte: design interior case clasice, design interior case constanta, design interior casa stil clasic, design interior case cu etaj, portofoliu design interior, design interior case pret, proiect design interior casa, design interior living open space, design interior case vile, design interior bucatarie cu living, amenajare dormitor cu mobilier clasic, firma design interior constanta, design interior online, amenajari interioare case cu mansarda, case design interior 3d, designer interior constanta.

CITESTE TOT