Portofoliu Design Interior Case Living Living Open Space Stil Modern

Living Open Space Stil Modern

Amenajarea unui living open space în stil modern presupune crearea unui spațiu fluid, bine iluminat și contemporan în care zona de living, zona de dining și bucătăria se îmbină armonios. Portofoliu design interior case

LIVING MODERN

Iată câteva sfaturi pentru a amenaja un living open space în stil modern:

Planificare și design funcțional: Începeți cu un plan bine gândit care să stabilească fluxul spațiului. Decideți cum veți separa sau defini zonele individuale în cadrul livingului open space.

Culori și paletă de culori: Alegeți o paletă de culori modernă, care poate include culori neutre, precum alb, gri, negru și bej, completate cu accente de culoare vibrante sau pastelate pentru a adăuga interes vizual.

Lumina naturală: Valorificați la maxim lumina naturală. Instalați ferestre mari și transparențe pentru a permite luminii să pătrundă în spațiu. Folosiți draperii sau jaluzele ușoare pentru a avea control asupra luminii.

Mobilier modern: Alegeți mobilier cu linii curate, forme geometrice și finisaje moderne. Canapelele, scaunele, mesele și bibliotecile pot fi alese pentru a se potrivi stilului modern.

Spații de depozitare: Investiți în mobilier cu spații de depozitare sau încastrate pentru a păstra aspectul ordonat și curat al spațiului.

Elemente de design minimaliste: Evitați aglomerația cu accesorii și decorațiuni minimalistice. Folosiți câteva obiecte decorative de impact pentru a adăuga personalitate spațiului.

Suprafețe strălucitoare: Folosiți suprafețe cu finisaje strălucitoare, cum ar fi marmura, sticla sau metalul, pentru a adăuga un strop de lux și strălucire.

Iluminat modern: Alegeți lămpi și candelabre moderne pentru a adăuga caracter spațiului. Luminile suspendate sau iluminatul ambiental pot crea o atmosferă plăcută.

Zonarea spațiului: Utilizați covoare sau schimbări de nivel pentru a defini zonele individuale, cum ar fi zona de living și cea de dining.

Bucătărie modernă: Dacă bucataria face parte din livingul open space, alegeți electrocasnice și mobilier de bucătărie modern. Blaturile de lucru și obiectele din bucătărie pot continua paleta de culori și stilul modern.

Accente de culoare: Adăugați accente de culoare în spațiu prin intermediul pernelor, tablourilor, paturilor sau a unor piese de mobilier deosebite.

Plante de interior: Adăugați plante de interior pentru a aduce natura în interior și a crea o atmosferă proaspătă și vie.

Minimalism în organizare: Mențineți organizarea simplă și minimală. Păstrați obiectele personale și de uz zilnic bine organizate și ascunse pentru a menține spațiul curat și ordonat.

Amenajarea unui living open space în stil modern implică în principal o abordare minimală și ordonată a designului, care să pună în valoare linii curate, lumina naturală și spațiul deschis. Acesta este un spațiu ideal pentru a crea o atmosferă modernă și aerisită în casa dvs.