Portofoliu Design interior comercial Design interior Restaurante

Design interior Restaurante

Proiecte design interior restaurante realizate in stil clasic, modern, mediteranean de echipa noastra in Bucuresti, Brasov, Constanta. Proiect design interior restaurant stil mediteranean. Design interior restaurant concept pentru imobil la etaj renovat complet. Intr-un spatiu de 160 mp cu inaltimea de 3,20m am reusit sa dam eleganta , rafinament si utilitate unui restaurant in stil clasic de lux in Bucuresti.

design interior restaurant mediteranean bucuresti
amenajare interioara restaurant mediteranean | Design interior baruri si restaurante.
design interior restaurant mediteranean | Design interior baruri restaurante.
design interior restaurant bucuresti | Design interior baruri si restaurante.
designer interior salon restaurant clasic
designer interior restaurant clasic eventimente nunta
design interior salon evenimente restaurant
design interior sala restaurant stil clasic | Design interior restaurant de lux.
Design - interior - restaurant - de - lux - Roma
Design - interior - restaurant - clasic - Bucuresti
Design - interior - restaurant - clasic - de - lux
Design - interior - restaurant - modern - bucuresti
Design - interior - restaurant - rustic- brasov
Design - interior - restaurant - Constanta

Cu o experienta de peste 10 ani in crearea de proiecte de design interior de tip comercial pentru clientii nostri, activitatea echipei de arhitecti si designeri Nobili Interior Design se bazeaza pe profesionalism, inovatie si unicitate. Luam in considerare fiecare cerere riguroasa a clientilor nostri si reusim sa reusim in fiecare proiect pe care il cream.

Designerii si arhitectii nostri talentati sunt pregatiti sa demareze proiecte comerciale, indiferent daca este un stil clasic, modern, contemporan, ecletic, traditional, rustic sau mediteranean. Portofoliu cu proiecte realizate de echipa de arhitecti si designeri Nobili Interior Design cuprinde restaurante, baruri si cafenele, toate depasind luxul si eleganta.

Pentru portofoliul comercial, cei mai buni designeri ai nostri au incercat intotdeauna sa tina pasul cu toate detaliile solicitate de clientii nostri. Avem misiunea de a indeplini vise si dorinte realizand proiecte de design interior de succes si acesta este principalul motiv pentru care ne salutam clientii cu o gama larga de materiale de interior importate la cele mai bune preturi pentru spatii comerciale de la cei mai mari producatori din tari precum Italia, Spania, Germania.

Proiectam designul interior si evidentiem liniile fine, alaturi de o paleta de nuante naturale care au creat o atmosfera exclusiva care a satisfacut pe deplin cerintele clientilor nostri. De cele mai multe ori, fiecare stil de design interior vine cu culori frumoase, detalii pe suprafete intinse, iar mobilierul reprezinta cea mai buna reflectare a stilului, datorita liniilor sale luxoase si elegante.

In fiecare stil de design interior comercial, intalnim extravaganta si cu siguranta avem un gust bun dat de alegerea atenta a materialelor si mobilierului. Proiectele noastre comerciale: hoteluri, restaurante si multe altele sunt create cu multa daruire si profesionalism. Cei mai buni designeri de interior sunt preocupati sa mentina proiectele de tip comercial intr-o dispozitie linistita si aerisita. 

CITESTE TOT