Proiectul de design interior pentru casa moderna cu etaj din Bucuresti contine mobilier si finisaje care au fost implementate in functie de cerintele proprietarului. Indiferent daca clientul alege un stil de design clasic sau contemoran, designerii Nobili se adapteaza nevoilor si cerintelor.

Proiectele de tip rezidential si comercial fac parte din palmaresul nostru inca din anul 2008. Echipa de designeri si specialisti Nobili Interior Design se ocupa de astfel de amenjari interioare pentru vile, case cu etaj sau mansarda, restaurante, cafenele, saloane in Bucuresti dar si alte orase din Romania.

Indiferent de locatia unde clientul doreste sa isi amenajeze un imobil sau un spatiu comercial, puteti conta pe sprijinul si expertiza specialistilor. Casa amenjata in stil modern din Bucuresti detine camere spatioase intr-o cromatica pastel. Insertiile de culoare se pot introduce fie prin alegerea unei tapiterii colorate sau a unor accesorii viu colorate.

Alaturi de Nobili Interior Design orice decizie care ii revine clientului este mai usoara, avand expertiza specialistilor de partea lor, un managemenet eficient al costurilor privind proiectul de amenjare si multe alte detalii cu privire la implementarea proiectului de design interior. Va recomandam o gama variata de producatori atat de mobilier cat si de accesorii si finisaje interioare pentru a va asigura ca totul este la superlativ pentru casa cu etaj amenajata in stil modern.

24 ianuarie 2021