Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Design interior realizat pentru o casa moderna de lux cu 5 camere de echipa noastra de arhitecti si designeri. Concept de design interior implementat cu materiale importate de firma noastra din Italia.Proiect de design interior pentru casa moderna de luxProiect de design interior pentru casa moderna de luxProiect de design interior pentru casa moderna de luxProiect de design interior pentru casa moderna de luxProiect de design interior pentru casa moderna de luxProiect de design interior pentru casa moderna de lux

Un interior modern poate fi la fel de elegant și de sofisticat ca unul clasic, atunci când spațiul este amenajat cu un bun gust desăvârșit, apelând la serviciile unui designer de interior cu experiență. Proiectul propus de Nobili Interior Design pentru reședința de față este un exemplu ilustrativ în acest sens. Stilul de lux modern, cu linii și forme distincte, clare și simple, își găsește expresia ideală într-un rafinament contemporan, denotând deopotrivă încredere și finețe a gustului. De aceea, calitatea materialelor folosite, mobilierul modern de lux și finisajele impecabile precum gresia portelanata cu aspect de marmura, sunt esențiale pentru un asemenea proiect de amenajare interioară realizat de firma noastra pentru aceasta superba casa. Mobilierul și materialele propuse de noi sunt importate din Italia și se prezintă la cele mai înalte standarde, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Proiect de design interior pentru casa moderna de lux | Rezidential

Etichete proiect: design interior stil modern, design interior case de lux, design interior living de lux, design interior rezidential, proiect de design interior, design interior lux, design interior casa de lux cu etaj, designer interior case de lux, interioare case moderne de lux, amenajari interioare case moderne, amenajare casa de lux cu etaj, design interior case online, arhitectura si design interior, design interior modern, design interior, arhitect interior case, design interior vila de lux, amenajare vila moderna de lux, design interior online, servicii de design interior.

Design interior case si vile moderne de lux

Proiecte de design interior rezidential

Nobili Interior Design

Proiecte portofoliu de design interior tip rezidential pentru case, vile si apartamente

Mai multe proiecte realizate: https://www.nobili-interior-design.ro


Phone :    004 0720665365

E-mail :    nobilidesign [@] gmail.com

Realizam proiecte de arhitectura design interior, amenajari interioare, vizualizari 3dbpentru companii (birouri, hotel, boutique, restaurant, salon de nunta, bar, salon de coafura, clinica medicala, cosmetica, gradinita, spital, magazin, showroom). În categoria design interior rezidential putem realiza proiecte de amenajare interioara in 3D pentru casa, vila, apartament, studio design modern, clasic, mediteraneean la preturi de la 20 de euro pe metru patrat in toate judetele și orasele din România unde puteți dezvolta un proiect personalizat de design interior, design interior casa cu firma Nobili Interior Design: Bucuresti, Sector 3, Sectorul 2, Sectorul 4, 5, 6, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Pipera, Constanta, Mangalia, Eforie Nord, Navodari, Mamaia Nord, Cernavoda, Medgidia, Pitesti, Arges, Giurgiu, Craiova, Alexandria, Teleorman, Slatina, Targoviste, Calarasi, Ialomita, Urziceni, Slobozia, Fetesti, Braila, Tulcea, Galati, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Vrancea, Piatra Neamt, Bacau, Barlad, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani.

https://nobili-design.ro | https://gresie-faianta.nobili-design.ro | https://blog.nobili-design.ro | https://www.nobili-interior-design.ro | https://mobila-italia.nobili-design.ro | https://www.nikydecor.ro | https://nobili-design.com | https://istanbul.nobili-design.com | https://london.nobili-design.com | https://www.nobili-interior-design.ro/design/design-interior-case| https://www.nobili-interior-design.ro/proiecte/firme-design-interior-bucuresti | https://www.nikydecor.ro/piele-naturala | https://www.nikydecor.ro/fete-de-masa