Servicii Servicii Designer de Interior

Servicii Designer de Interior

Designerul de interior trebuie sa fie acea persoana care stie sa asculte si sa inteleaga dincolo de cuvinte, sa rezoneze cu fiecare persoana intr-un mod diferit pentru a descrie in concepte unice de amenajare personalitatea si stilul de viata al fiecarui client. Suntem o echipa tanara si dinamica, specializati in design interior, lucram cu pasiune si dedicatie pentru fiecare proiect in parte si raspundem oricarei provocari cu creativitatea si profesionalismul ce ne reprezinta.

Spatiul in care traiesti iti infrumuseteaza viata, elementele decorative, cromatica spatiului, mobilierul fac parte dintr-un concept de design interior ce trebuie sa te reprezinte si sa-ti creeze acea stare de bine si de relaxare de care ai nevoie. Noi suntem aici pentru tine cu idei de amenajare si concepte unice de design si iti punem la dispozitie tot suportul nostru astfel incat vom merge impreuna in acest proces de transformare a spatiului tau de la faza de proiectare pana la cea de implementare.

Primul pas – contacteaza-ne telefonic sau trimite pe mail ( nobilidesign@gmail.com) schitele 2d ale imobilului pe care doresti sa-l amenajezi pentru a primi o oferta de pret pentru proiectul de design interior si in cel mai scurt timp specialistii nostri te vor contacta pentru o discutie mai detaliata si eventual pentru stabilirea unei intalniri.

Ofertele de pret pentru proiectul 3D sunt personalizate si se stabilesc in functie de suprafata si de stilul de amenajare ales. La prima intalnire vom discuta detaliat aspectele referitoare la destinatia fiecarei incaperi, vom identifica stilul de amenajre iar dupa incheierea unui contract vom vizita locatia ce urmeaza a fi amenajata pentru verificarea dimensiunilor schitelor initiale si intocmirea unui nou releveu daca sunt necesare modificari de compartimentare.

Procesul de creatie si concepere a unui proiect de design interior presupune foarte multe ore de munca minutioasa, studierea multor cataloage de produse din care noi vom selecta produsele potrivite stilului de amenajare ales si nu in ultimul rand potrivite bugetului alocat de client, produse pe care incadrandu-le in proiectul de design le vom furniza ulterior clientului astfel incat rezultatul amenajarii interioare va fi exact ca in proiectul 3D.

Oferim clientilor nostri suportul necesar punerii in practica a proiectului de design interior astfel incat pot opta pentru unul din pachetele de servicii create potrivit nevoilor sale.

Preturi servicii de design interior rezidential

- Case vile moderne preturi ( 16 - 20 ) euro/mp, in functie suprafata si de tipul compartimentarii

- Case vile clasice preturi ( 18 - 25 ) euro/mp, in functie de suprafata si de tipul compartimentarii

- Apartamente preturi ( 25 - 30 ) euro/mp in functie de suprafata si de stilul ales

Preturi servicii design interior spatii comerciale

- Restaurante ( La cerere)

- Hotel

- Pensiune 

- Salon evenimente nunti

- Baruri si cafenele

- Salon de infrumusetare cosmetica

- Clinica medicala

- Magazin haine incaltaminte

Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, imagini fotorealistice, mapa de proiect (schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc. Ofeta de pret cu materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).

Management proiect design interior care presupune

- Prezentarea unor contractori de lucrari de constructii si amenajari interioare daca nu exista deja o firma de amenajari angajata, asistarea si coordonarea lucrarilor de pe santier (planificarea etapelor de lucru, verificarea si urmarirea lucrarilor astfel incat sa se respecte proiectul de design).

- Prezentarea unor contractori producatori de mobilier pe comanda ( urmarirea si verificarea productiei mobilierului astfel incat sa se respecte conceptul creat si fisele tehnice ale mobilierului din proiectul de design).

- Prezentarea colectiilor de mobilier din Italia, urmarirea livrarii si montajului mobilierului comandat.

- Urmarirea livrarii si montarii tuturor materialelor adaugate in proiect.

Pentru a putea raspunde solicitarilor clientilor din alte orase din tara si din strainatate am creat :

SERVICIUL DE DESIGN INTERIOR ONLINE

- preturi 16 - 20 euro/mp pentru case vile moderne.

- preturi 18 - 25 euro mp pentru case vile clasice.

- preturi 25 - 30 euro/mp pentru apartamente, garsoniere.

care iata ce inseamna :

-Trimiti schitele imobilului si poze de la interior la adresa de e-mail mentionata pe site.

-In cel mai scurt timp vei primi oferta de pret si vei fi contactat de un consultant al firmei care iti va explica cum se deruleaza acest serviciu.

- Dupa acceptarea ofertei de pret vei primi o fisa personalizata pe care va trebui sa o completezi si s-o trimiti pe mail. Aceasta fisa solicita informatii cu privire la destinatia fiecarei incaperi, stilul de amenajare ales si multe alte detalii care ne vor ajuta sa concepem exact ceea ce iti doresti.

- Se creeaza spatiul tau in 3D ( neamenajat) si iti vom trimite pe mail plansele 3D pentru ca tu sa recunosti si sa confirmi compartimentarea, dupa care se va lucra la conceptul de design interior in 3D a spatiului. In tot acest timp vom tine legatura si telefonic si pe mail pentru a colabora indeaproape si pentru a obtine cel mai bun rezultat.

- Cand proiectul de design interior este gata, vei primi in prima faza plansele 3D pe mail pentru ca apoi, dupa acceptarea proiectului sa primesti prin curier mapa de proiect care contine toate datele necesare punerii in practica a proiectului ( schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc, ofeta de pret cu materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).

Eventualele modificari pe care vei dori sa le aduci proiectului de design interior propus de noi nu solicita costuri suplimentare. Vom pastra legatura si te vom ajuta sa implementezi proiectul de design interior astfel incat rezultatul final sa fie exact ca in proiectul 3D prin disponibilitatea noastra de a oferi suport firmei de amenajari care va lucra si prin furnizarea materialelor pe care le-am folosit in proiectul 3D.

In functie de tipul proiectului de design interior pentru care optati ( casa, vila, apartament, hotel, restaurant, bar, cafenea, magazin, clinica medicala, salon infrumusetare coafor) ne deplasam la locatia dvs. fara costuri suplimentare fata de oferta transmisa pentru conceptul de design interior 3d.

In concluzie indiferent ca va aflati in Bacau, Suceava, Iasi, Focsani, Buzau, Cluj Napoca, Timisoara, Oradea, Arad, Sibiu sau Hunedoara veti achita acelasi pret pentru proiectul de design interior ca si un client din Bucuresti, Constanta, Giurgiu, Calarasi, Galati, Braila, Tulcea, Craiova, Brasov sau Prahova.

 

CITESTE TOT