Servicii Designer de Interior

Designerul de interior trebuie sa fie acea persoana care stie sa asculte si sa inteleaga dincolo de cuvinte, sa rezoneze cu fiecare persoana intr-un mod diferit pentru a descrie in concepte unice de amenajare personalitatea si stilul de viata al fiecarui client. Suntem o echipa tanara si dinamica, specializati in design interior, lucram cu pasiune si dedicatie pentru fiecare proiect in parte si raspundem oricarei provocari cu creativitatea si profesionalismul ce ne reprezinta.

Spatiul in care traiesti iti infrumuseteaza viata, elementele decorative, cromatica spatiului, mobilierul fac parte dintr-un concept de design interior ce trebuie sa te reprezinte si sa-ti creeze acea stare de bine si de relaxare de care ai nevoie. Noi suntem aici pentru tine cu idei de amenajare si concepte unice de design si iti punem la dispozitie tot suportul nostru astfel incat vom merge impreuna in acest proces de transformare a spatiului tau de la faza de proiectare pana la cea de implementare.

Primul pas – contacteaza-ne telefonic sau trimite pe mail ( nobilidesign@gmail.com) schitele 2d ale imobilului pe care doresti sa-l amenajezi pentru a primi o oferta de pret pentru proiectul de design interior si in cel mai scurt timp specialistii nostri te vor contacta pentru o discutie mai detaliata si eventual pentru stabilirea unei intalniri.

Ofertele de pret pentru proiectul 3D sunt personalizate si se stabilesc in functie de suprafata si de stilul de amenajare ales. La prima intalnire vom discuta detaliat aspectele referitoare la destinatia fiecarei incaperi, vom identifica stilul de amenajre iar dupa incheierea unui contract vom vizita locatia ce urmeaza a fi amenajata pentru verificarea dimensiunilor schitelor initiale si intocmirea unui nou releveu daca sunt necesare modificari de compartimentare.

Procesul de creatie si concepere a unui proiect de design interior presupune foarte multe ore de munca minutioasa, studierea multor cataloage de produse din care noi vom selecta produsele potrivite stilului de amenajare ales si nu in ultimul rand potrivite bugetului alocat de client, produse pe care incadrandu-le in proiectul de design le vom furniza ulterior clientului astfel incat rezultatul amenajarii interioare va fi exact ca in proiectul 3D.

Oferim clientilor nostri suportul necesar punerii in practica a proiectului de design interior astfel incat pot opta pentru unul din pachetele de servicii create potrivit nevoilor sale.

Preturi servicii de design interior rezidential

- Case vile moderne preturi ( 15 - 20 ) euro/mp, in functie suprafata si de tipul compartimentarii

- Case vile clasice preturi ( 18 - 25 ) euro/mp, in functie de suprafata si de tipul compartimentarii

- Apartamente preturi ( 25 - 30 ) euro/mp in functie de suprafata si de stilul ales

Preturi servicii design interior spatii comerciale

- Restaurante ( La cerere)

- Hotel

- Pensiune 

- Salon evenimente nunti

- Baruri si cafenele

- Salon de infrumusetare cosmetica

- Clinica medicala

- Magazin haine incaltaminte

Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, imagini fotorealistice, mapa de proiect (schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc. Ofeta de pret cu materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).

Management proiect design interior care presupune

- Prezentarea unor contractori de lucrari de constructii si amenajari interioare daca nu exista deja o firma de amenajari angajata, asistarea si coordonarea lucrarilor de pe santier (planificarea etapelor de lucru, verificarea si urmarirea lucrarilor astfel incat sa se respecte proiectul de design).

- Prezentarea unor contractori producatori de mobilier pe comanda ( urmarirea si verificarea productiei mobilierului astfel incat sa se respecte conceptul creat si fisele tehnice ale mobilierului din proiectul de design).

- Prezentarea colectiilor de mobilier din Italia, urmarirea livrarii si montajului mobilierului comandat.

- Urmarirea livrarii si montarii tuturor materialelor adaugate in proiect.

Pentru a putea raspunde solicitarilor clientilor din alte orase din tara si din strainatate am creat :

SERVICIUL DE DESIGN INTERIOR ONLINE

- preturi 15 - 20 euro/mp pentru case vile moderne.

- preturi 18 - 25 euro mp pentru case vile clasice.

- preturi 25 - 30 euro/mp pentru apartamente, garsoniere.

care iata ce inseamna :

-Trimiti schitele imobilului si poze de la interior la adresa de e-mail mentionata pe site.

-In cel mai scurt timp vei primi oferta de pret si vei fi contactat de un consultant al firmei care iti va explica cum se deruleaza acest serviciu.

- Dupa acceptarea ofertei de pret vei primi o fisa personalizata pe care va trebui sa o completezi si s-o trimiti pe mail. Aceasta fisa solicita informatii cu privire la destinatia fiecarei incaperi, stilul de amenajare ales si multe alte detalii care ne vor ajuta sa concepem exact ceea ce iti doresti.

- Se creeaza spatiul tau in 3D ( neamenajat) si iti vom trimite pe mail plansele 3D pentru ca tu sa recunosti si sa confirmi compartimentarea, dupa care se va lucra la conceptul de design interior in 3D a spatiului. In tot acest timp vom tine legatura si telefonic si pe mail pentru a colabora indeaproape si pentru a obtine cel mai bun rezultat.

- Cand proiectul de design interior este gata, vei primi in prima faza plansele 3D pe mail pentru ca apoi, dupa acceptarea proiectului sa primesti prin curier mapa de proiect care contine toate datele necesare punerii in practica a proiectului ( schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc, ofeta de pret cu materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).

Eventualele modificari pe care vei dori sa le aduci proiectului de design interior propus de noi nu solicita costuri suplimentare. Vom pastra legatura si te vom ajuta sa implementezi proiectul de design interior astfel incat rezultatul final sa fie exact ca in proiectul 3D prin disponibilitatea noastra de a oferi suport firmei de amenajari care va lucra si prin furnizarea materialelor pe care le-am folosit in proiectul 3D.

In functie de tipul proiectului de design interior pentru care optati ( casa, vila, apartament, hotel, restaurant, bar, cafenea, magazin, clinica medicala, salon infrumusetare coafor) ne deplasam la locatia dvs. fara costuri suplimentare fata de oferta transmisa pentru conceptul de design interior 3d.

In concluzie indiferent ca va aflati in Bacau, Suceava, Iasi, Focsani, Buzau, Cluj Napoca, Timisoara, Oradea, Arad, Sibiu sau Hunedoara veti achita acelasi pret pentru proiectul de design interior ca si un client din Bucuresti, Constanta, Giurgiu, Calarasi, Galati, Braila, Tulcea, Craiova, Brasov sau Prahova.

 

Serviciile noastre de design interior depind de necesitatile clientului si de viziunea arhitectului specialist. Cu o echipa de specialisti formata din arhitect, designer de interior, exterior, proiectant de mobilier aflata in spatele fiecarui proiect veti primi cele mai bune recomandari si solutii pentru amenajarea interioara a casei, apartamentului sau vilei, indiferent de orasul in care va aflati.

Preturile pentru proiectul de design interior 3D incep de la 12 euro/mp, acestea variind in functie de suprafata incaperilor, numarul de camere care trebuie amenajat si bineinteles stilul de design interior ales. Fiecare stil de amenajare necesita munca in echipa, colaborare si sfaturile unor experti in domeniu.

Servicii firma design interior, arhitect randari 3d, amenajari interioare, case, vile clasice, moderne, preturi de la 10 euro metru ( oferta finala de pret pentru proiectul de design interior se calculeaza in functie de suprafata in mp construiti, numarul de camere, stilul ales si complexitatea proiectului in curs de implementare) in Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Pitesti, Galati.

Servicii design interior preturi

Portofoliu proiecte design interior realizate de Nobili Interior Design: Portofoliu rezidential | Portofoliu design interior | Design interior case clasice | Design interior case moderne | Design interior spatii comerciale | Design interior Constanta | Design interior Bucuresti Design interior Brasov | Design interior Galati | Design interior Braila | Design interior Ploiesti | Amenajari interioare Pitesti | Design interior Craiova | Design interior apartamente | Design interior case | Portofoliu comercial | Design interior restaurante | Design interior hotel | Design interior coafor | Design interior magazine

Servicii de design interior pret calculat in functie de suprafata construita si numarul de camere.

Design interior spatii comerciale si restaurante pret la cerere calculat in functie de suprafata in mp, numarul de incaperi si stilul ales.

Servicii de design interior clasic modern pentru case, vile si apartamente preturi informative cuprinse intre 12-25 euro/mp. Arhitect designer interior Constanta preturi cuprinse intre 10 si 22 euro/mp.

Etichete articol: servicii design interior, preturi design interior, birou firma design interior, design interior case, preturi design interior case clasice, design interior case moderne, design interior vile pret, pret design interior clasic, design interior preturi, design interior apartamente pret, design interior restaurante pret, design interior baruri, cafenele, pret design interior camere hotel, amenajari interioare camere hotel, amenajare pensiune, design interior magazin, nobili interior design, servicii designer interior preturi, proiectare, pret arhitectura interioare 3d, design interior bucuresti pret, designer interior constanta pret, design interior brasov pret, design interior pitesti pret, design interior ploiesti pret, design interior galati pret, designer interior pitesti pret, design interior online pret, cluj, timisoara, arhitect bucuresti pret, designer interior brasov pret, amenajari interioare preturi, arhitecti constanta, arhitectura constanta pret, proiect design interior pret, design interior case pret, arhitect bucuresti pret, proiectanti case, arhitect constanta pret.

Designer interior Bucuresti preturi

Pentru realizarea unui concept de design interior clasic, eclectic, modern sau mediteranean pentru casa, vila, hotel, restaurant, bar, cafenea sau birou, ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de design interior cu experienta in domeniu. In majoritatea proiectelor de design interior realizate de firma noastra stilul decorului si mobilierul de interior, reflecta gustul proprietarului si identitatea sa. Acesta este fundamentul de confort, asa ca trebuie sa alegi cu atentie firma de proiectare competenta pentru realizarea amenajarilor interioare 3d.

Designer interior Constanta preturi

Putem realiza concepte personalizate de design interior, amenajari interioare pentru case, vile, spatii comerciale, restaurante, baruri, cafenele, cluburi, saloane cosmetica infrumusetare in diverse orase din tara cum ar fi Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Pitesti si putem crea proiecte complete si complexe pentru orice tip de incapere, din orice tip de constructie fie resedinta privata sau spatiu comercial.

Design interior case preturi

design interior constanta | design interior brasov | design interior ploiesti design interior galati | design interior braila | design interior pitesti | design interior craiova | design interior bucuresti |

Portofoliu cu proiecte realizate de echipa de arhitecti si designeri Nobili Interior Design cuprinde restaurante, cafenele, hoteluri și camere de hotel, saloane de înfrumusețare, magazine, florarii, clinici medicale, toate depășind luxul și eleganța.

Design interior aparamente preturi

Proiectele noastre comerciale: hoteluri, restaurante,cafenele, magazine de haine incaltamine, camere de hotel, saloane de infrumusetare si multe altele sunt create cu multa daruire si profesionalism. Cei mai buni designeri de interior sunt preocupati sa mentina proiectele de tip comercial intr-o dispozitie linistita si aerisita. Toate materialele alese meticulos creeaza stiluri unice de amenajari interioare, unde eleganta si luxul se regasesc in fiecare colt al proiectului de tip comercial. Nobili Interior Design isi saluta clientii cu mai multe proiecte de design interior realizate in Bucuresti, Constanta, Brasov, Ploiesti, Galati, Craiova, Giurgiu, Buzau.

Etichete proiecte: design interior comercial, design interior restaurant, design interior cafenea, design interior camera hotel, design interior coafor, design interior sala evenimente, amenajari interioare restaurante, amenajare camera hotel, design interior clinica medicala, design interior centru spa, design interior florarie, design interior magazin, amenajare sala nunti, amenajare salon infrumusetare, amenajare cladire birouri, design interior birou, proiectare interioare, arhitect de interior, designer de interior, design interior preturi, design interior bucuresti, design interior constanta, amenajare clinica medicala, arhitectura de interior, design interior spatii firme, design interior braila, proiect design interior, design interior brasov, design interior craiova, preturi design interior, design interior ploiesti, design interior restaurant pipera, portofoliu design interior, design interior baneasa, design interior otopeni, servicii de design interior preturi.

Un proiect de design interior modern poate părea simplu la prima vedere, dar nu este așa. Într-o casă modernă, trebuie să dispunem de toate obiectele practice, funcționale care ne ușurează și ne îmbunătățesc viața, fără ca interiorul să pară ticsit și îngrămădit. Încorporarea tuturor pieselor de mobilier și a obiectelor indispensabile vieții de zi cu zi trebuie să se încadreze într-o geometrie perfectă, în care fiecare lucru își are locul său, în scopul creării unei perspective de ansamblu spațioase, aerisite, în care excesele și elementele supraîncărcate trebuie evitate cu orice preț.

Designul interior în stil modern se axează totodată pe o amenajare practică a spațiului, cu o volumetrie impecabilă, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care măsurătorile experților și realizarea schițelor 3D inițiale sunt atât de importante în reușita unui astfel de demers. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, pentru a putea oferi clienților noștri o viziune de ordin practic și estetic care să cadreze cât mai bine cu propriile lor gusturi și idei, deoarece noi știm că nicio casă nu este doar o casă sau doar un proiect pe hârtie, ci trebuie să fie un cămin primitor, în care să te simți confortabil și în largul tău.