Articole Usi de interior Solutii amenajari cu usi clasice de interior

Solutii amenajari cu usi clasice de interior

Va prezentam o colectie de usi clasice de interior din gama de lux. Colecția de usi clasice Pinum isi are denumirea de la tipul de lemn folosit.

Usa de interior Pinum Elite masiva
Usa de interior stil clasic Pinum Platinum
Usa de interior clasica ovala
Usa de interior clasica Pinum Mediterraneo-2PB
Usa de interior Pinum Clasic-3PB
Usa de interior Pinum Clasic-2PB
Usi de interior Pinum Lacuite si pantografate
Usa de interior clasica Pinum 3PB
Finisaje usi de interior Pinum Clasic

Usa de interior Pinum Elite masiva

 Numele sau real este Liriodendron, din cauza asemanarii florilor sale cu lalele, și este folosit în productia de usi de interior.

Pentru realizarea unui concept de design interior clasic, eclectic, modern sau mediteranean pentru casa, vila, hotel, restaurant, bar, cafenea sau birou, ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de design interior cu experienta in domeniu. In majoritatea proiectelor de design interior realizate de firma noastra stilul decorului si mobilierul de interior, reflecta gustul proprietarului si identitatea sa.

Acesta este fundamentul de confort, asa ca trebuie sa alegi cu atentie firma de proiectare competenta pentru realizarea amenajarilor interioare 3d. Putem realiza concepte personalizate de design interior, amenajari interioare pentru case, vile, spatii comerciale, restaurante, baruri, cafenele, cluburi, saloane cosmetica infrumusetare in diverse orase din tara si putem crea proiecte complete si complexe pentru orice tip de incapere, din orice tip de constructie fie resedinta privata sau spatiu comercial.

Citeste cele mai noi articole despre usi de interior scrise de specialisti in domeniul amenajarilor interioare. Afla avantajele utilizarii usilor de interior + ghid practic de intretinere.