Design interior restaurant mediteraneean in Constanta

Specialistii de la Nobili Design au realizat proiectul de design interior restaurant mediteraneean in Constanta.

Design interior restaurant mediteraneean in Constanta
Design interior restaurant mediteraneean in Constanta
Design interior restaurant mediteraneean in Constanta
Design interior restaurant mediteraneean in Constanta
Design interior restaurant mediteraneean in Constanta
Design interior restaurant mediteraneean in Constanta
Design interior restaurant mediteraneean in Constanta
Design interior restaurant mediteraneean in Constanta

Vizualizati si Design interior terasa restaurant in Bucuresti

Stilul ales de catre designeri imbina atat trasaturile stilului arhitectural mediteraneean, cat si cele ale stilului modern. Influenta stilului mediteraneean in arhitectura provine, astfel cum sugereaza si denumirea, de la zona Marii Mediterane. Acesta este caracterizat prin prezenta materialelor cum sunt lemnul, fierul, iar cromatica caracterizeaza culorile pamantului, respective caramiziu, negru, galben inchis sau maro sau chiar visiniu. Amenajarea proiectului constand in design interior restaurant mediteraneean a imbinat o serie din trasaturile stilului mediteraneean, dar si din cele ale stilului modern. Astfel, arhitectii de la Nobili Design au prevazut un spatiu relaxant si calduros. S-a optat pentru inserarea unei zone de servit masa, ce include un mobilier italian simplu, dar elegat. Mesele si scaunele tapitate releva un joc cromatic specific mediteraneean, optandu-se pentru culorile negru, brown si visiniu. Zona de bar prezinta de asemenea un mobilier de culoare inchisa, acesta fiind italian, ales in mod deosebit pentru calitatile superioare deosebite. In ceea ce priveste parchetul, specialistii au optat pentru un parchet stratificat de culoarea pamantului, care are rolul de a insufla spatiului specificul mediteraneean, insa contureaza de asemenea si un spatiu calduros si confortabil. Sistemul de iluminare este unul complex, incluzand atat un candelabru suspendat, marca Ideal Lux Italia, lampe suspendate cu un design aparte si cromatica in oglinda cu spatiul, pentru zona de bar, dar si veioze suspendate pe pereti si incorporate in tavan. Specialistii au avut in vedere ca un sistem de iluminare atat natural, care este permis prin intermediul ferestrelor mari, dar si a terasei, cat si unul artificial complex, sporeste senzatia de confort si ofera o nota de eleganta aparte. Referitor la pereti, designerii au optat pentru culorile alb si bej, crem, conturate de tapetul decorativ cu detalii fine. Spatiul nu a fost incarcat in mod deosebit, dimpotriva s-a preferat un spatiu aerisit si relaxant. In ceea ce priveste elementele decorative sau obiectele de decor, designerii au inserat plante, pentru a insufleti spatiul, dar si detalii precum rame decorative care au si rolul de spatii de depozitare a diverselor obiecte de decor. Separat spatiului din interiorul restaurantului, se regasesc amenajate alte incaperi, precum bucataria sau baia. Adiacent spatiului din interiorul restaurantului mediteraneean, a fost amenajata si o terasa in aer liber, care include de asemenea un mobilier italian in aceeasi nota cromatica cu cel din interiorul spatiului. Proiectul de design interior constand in restaurant mediteraneean in Constanta a fost amenajat intr-un mod deosebit de catre specialistii de la Nobili Design, acesta relevand un ambient elegan, relaxant si confortabil.

Design interior restaurant mediteraneean in Constanta

Design interior restaurant modern

Daca cautati o abordare noua in cea ce priveste amenajarea interioara in stil modern a unui restaurant situat in Bucuresti, Nobili Interior Design implementeaza concepte inovative pentru proiectele de design interior restaurante inca din anul 2008. Indiferent de stilul pe care il aveti in minte atunci cand va decideti sa demarati un astfel de proiect, echipa de designeri si arhitecti din cadrul firmei de amenajari interioare, va este alaturi.

Design interior restaurant clasic

In cea ce priveste alegerea unui stil modern pentru un proiect de tip comercial, specialistii recomanda cei mai buni producatori din domeniu in materie de amenajari interioare restaurante. Fiecare masa, scaun, corp de iluminat sau parchet sunt de cea mai buna calitate, totul pentru a da viata unui spatiu de vis. Locul unde clientii decid sa isi petreaca cateva ore din timpul lor, fie cinand, fie luand un pranz de afaceri, trebuie sa exprime confort si bunastare.

Proiect design interior restaurant

Nobili Interior Design se mandreste cu proiecte comerciale de succes la activ precum restaurante, sali de evenimente nunti, cafenele si nu numai in majoritatea oraseleor mari din Romania. Indiferent ca detineti un restaurant de familie in Bucuresti, Brasov, Constanta, Ploiesti, Braila sau in Galati, inainte de-a incepe orice amenajare un proiect de design interior 3D este imperativ. Astfel expertii pot evalua fiecare detaliu al fiecarui colt si pot pune in practica ideile lor creative, bazate mereu pe dorintele clientului.