Apartamente

Studioul de design interior Nobili Interior Design este specializat în design interior de peste 10 ani, oferind servicii variind de la design interior clasic, design interior modern pentru apartamente cu trei sau patru camere
Apartamente

Portofoliul nostru cuprinde proiecte de design interior pentru apartamente stil clasic de lux sau moderne ce au fost realizate atât în ​​țară cât și în străinătate. Solicita oferta de pret personalizata pentru proiectul tau de design interior apartament. Livram toata gama de materiale necesare pentru implementarea proiectului. Apartamentele pot fi de dimensiuni diferite, totul rezumandu-se la structura fiecarei camere sau la numarul acestora. Ceea ce cu siguranta se pliaza oricarui tip de apartament, fie ca este vorba despre un apartament cu 3 camere sau un apartament cu 4 camere, este atentia pe care acesta o primeste din partea noastra in momentul in care decidem sa il amenajam. Domeniul amenajarilor interioare este unul vast si in acelasi timp extrem de complex, fiecare dintre noi avand propriile idei, concepte si preferinte in ceea ce priveste anumite obiecte de decor, culori sau aparatura de natura electronica si electrocasnica.

Realizam proiecte de arhitectura design interior, amenajari interioare, vizualizari 3dbpentru companii (birouri, hotel, boutique, restaurant, salon de nunta, bar, salon de coafura, clinica medicala, cosmetica, gradinita, spital, magazin, showroom). În categoria design interior rezidential putem realiza proiecte de amenajare interioara in 3D pentru casa, vila, apartament, studio design modern, clasic, mediteraneean la preturi de la 20 de euro pe metru patrat in toate judetele și orasele din România unde puteți dezvolta un proiect personalizat de design interior, design interior casa cu firma Nobili Interior Design: Bucuresti, Sector 3, Sectorul 2, Sectorul 4, 5, 6, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Pipera, Constanta, Mangalia, Eforie Nord, Navodari, Mamaia Nord, Cernavoda, Medgidia, Pitesti, Arges, Giurgiu, Craiova, Alexandria, Teleorman, Slatina, Targoviste, Calarasi, Ialomita, Urziceni, Slobozia, Fetesti, Braila, Tulcea, Galati, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Vrancea, Piatra Neamt, Bacau, Barlad, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani.