Birou arhitectura Bucuresti - Servicii arhitect Bucuresti

Atunci cand ai o idee in cea ce priveste designul unei incaperi, insa iti vine greu sa o pui in practica, ai nevoie de specialist in arhitectura de interior. Rolul lor este acela de-ati oferi consultanta si de-a te ajuta in cea ce priveste acest proiect de amenjare interioara

Birou arhitectura Bucuresti

Cauti servicii arhitect in Bucuresti?

Intotdeuna inceputul este mai greu, deoarece trebuie sa iti expui ideile si sa iti exprimi dorintele, pentru ca specialistii sa intelega cea ce tu vrei sa obtii. Iar uneori oricat de complicata ti s-ar parea o idee, pentru echipa de specialisti de la Nobili Interior Design, nicio provocare nu este prea mare. Asta pentru ca inca din 2008 ne-am facut observati si laudati in multe proiecte de design si amenajari interioare in orase cum ar fi: Bucuresti, Pipera, Voluntari, Tunari.

Alege firma de arhitectura Bucuresti

Arhitect sau designer de interior Bucuresti?

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze. Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale.

Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului. Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia. Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti si Ilfov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.