Blog Amenajare casa stil clasic de lux in Bucuresti - Designer interior Bucuresti

Amenajare casa stil clasic de lux in Bucuresti - Designer interior Bucuresti

Design interior living casa stil clasic in Bucuresti. Proiecte design interior case cu etaj realizate de designer de interior Gabriela Nechifor in Bucuresti.

Designer interior bucuresti romania (3)
Designer interior bucuresti romania (1)
Designer interior bucuresti romania (2)
Designer interior bucuresti romania (8)
Designer interior bucuresti romania (9)
Designer interior bucuresti romania (12)
Designer interior bucuresti romania (10)
Designer interior bucuresti romania (6)
Designer interior bucuresti romania (7)
Designer interior bucuresti romania (4)
Designer interior bucuresti romania (5)
Designer interior bucuresti romania (11)

Firma de design interior Bucuresti

Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Fie ca este vorba despre o bucatarie deschisa sau de un dining care comunica cu livingul , delimitarea spatiului doar la nivel visual va oferi locuintei tale un aspect aerisit.In cazul in care nu va descurcati pe cont propriu este bine sa apelati la serviciile unui designer de interior.

Studio designer de interior in Bucuresti

Uneori poti beneficia de toate functiile de care ai nevoie , ampalasate exact acolo unde ti le-ai imaginat , si totusi sa simti ca liseste ceva . In aceasta situatie pentru a schimba aspectul general al interiorului si pentru a castiga libertate de miscare si un decor aerisit poti recurge la o amenajare de tip open space . In cazul acesta pentru a demarca zonele respective, poti folosi mobilier, paravane sau finisaje diferite pentru fiiecare incapere delimitate.

Amenajare casa clasica cu mobila italiana in Bucuresti

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze.

Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului. Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere.

Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia. Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

 

CITESTE TOT