Blog Amenajare baie Amenajare baie moderna cu gresie si faianta portelanata

Amenajare baie moderna cu gresie si faianta portelanata

Producatorii italieni de gresie si faianta portelanata se diferentiaza de restul gamelor disponibile pe piata de specialitate prin atentia la detalii si calitatea fabricarii placilor de ceramica. Daca cautati o gama de lux pentru placarea peretilor din baie sau a pardoselii din orice alt tip de incapere, designerii Nobili Interior Design propun gama de elita de placi ceramice Mirage.

Calitati gresie cu aspect de marmura

Colectia de gresie tip marmura reprezinta o adevarata fantezie de culoare si texturi care prinde viata pe peretii unei bai moderne. Amenajarea unei astfel de bai presupune alegerea unei cromatici si a unui model de faianta din colectia Mirage. Fiecare client este diferit, insa alaturi de o echipa de experti precum Nobili Interior Design, alegerile devin mai usoare. Inspiratia designerilor nu consta in ultimele trenduri in materie de placi ceramice ci se bazeaza pe viziunea clientului si dorintele sale.

Baie amenajata cu faianta italiana

O astfel de gama de faianta se potriveste clientului care ii place sa iasa din tipare prin culori si texturi unice. Aceasta faianta este rectificata avand o suprafata lucioasa, fiind combinatia ideala pentru o baie amenajata in stil modern. Culorile variaza de la nuante de alb perlat, la gri , roz sau albastru pastel pana la placi cu modele texturizate in nuante de verde smarald. Placile de faianta din colectia italiana se pot monta strict in zona dusului sau pot fi etalate in intregime pe pereti. Faianta rectificata se monteaza foarte usor, insa ajutorul specialistilor este binevenit si chiar recomandat in aceasta situatie. Atunci cand vine vorba de astfel de finisaje de calitate, specialistii recomanda clientilor sa nu faca compromisuri cand vine vorba de costuri.

Producatorii cu care firma noastra colaboreaza pun pret pe calitatea productiei de gresie si faianta si furnizeaza doar produse de rang inalt menite sa contribuie la o amenjare interioara de succes.

Asadar, orice gama de gresie si faianta, apartinand brandului Mirage Italia pe care il veti alege, in timp isi va merita toate laudele si aprecierea. Daca sunteti interesati sa plasati o comanda de placi ceramice, fie acestea de gresie portelanata, gresie cu aspect de marmura sau travertin si alte modele, contactati Nobili Interior Design, importator si distribuitor autorizat marca Mirage in Romania.

Următoarele articole și idei cu amenajarea băii sunt concepute pentru a va ajuta în această problemă dificilă. Abordați procesul de amenajare a unei băi cu imaginație și răbdare, iar apoi munca depusă va fi recompensată cu un rezultat interesant și elegant.