Blog Amenajare baie De ce să alegi gresie tip parchet în camera de baie?

De ce să alegi gresie tip parchet în camera de baie?

Cu toții adorăm senzația de cald și primitor pe care parchetul o oferă locuinței noastre. Nu este de mirare deci că am ales acest tip de pardoseală pentru majoritatea camerelor din locuința noastră. Cu totul altfel stau lucrurile cu bucătăria sau camera de baie, unde am montat gresie, din cauza umezelii mai mari din aceste încăperi. Dar, deși este mult mai practic, și deși ai ales gresie pe gustul tău, parcă ceva nu se potrivește. Îți dorești și aici frumusețea lemnului, dar nu vrei să renunți la avantajele oferite de gresie. Atunci… de ce să nu alegi gresie tip parchet?

 

Modele gresie tip parchet Italgraniti

Gresie imitatie parchet Italgraniti

Varianta perfectă pentru baia ta

Gresia tip parchet se dovedește, fără îndoială, alegerea perfectă pentru camera de baie, deși multă lume o folosește cu același succes și pentru bucătărie sau holul locuinței.

Umezeala destul de mare din camera de baie nu mai este o problemă acum, iar rezultatul vizual obținut după montarea ei se dovedește a fi unul cu adevărat spectaculos.

Gresia tip parchet, o alegere inspirată

Din fericire, ai la dispoziție multe opțiuni. Pe Gresie Faianta Nobili Design ai parte de o ofertă generoasă, de un înalt nivel calitativ. Este practic imposibil să nu poți găsi ceva care să fie pe placul tău. Una dintre preferatele noastre este și Colecția Loft, al cărui aspect readuce în camera ta de baie farmecul aparte pe care îl au bucățile de lemn reciclat. Vene, culori fațetate, chiar și nodurile sunt reproduse atât de fidel încât nimeni nu te va crede că este de fapt gresie, și nu parchet.

 

Nicio diferență

Chiar dacă nu crezi, gresia tip parchet te va convinge și pe tine. Detaliile și calitatea plăcilor de ceramică de la Nobili Interior Design nu doar arată precum parchetul, te vor face efectiv să uiți că nu ai montat acest tip de pardoseală, și este gresie. Textura este perfectă, iar pentru că atenția la detalii este unul dintre principiile care-i caracterizează, plăcile de gresie vor conține chiar și unele mici imperfecțiuni specifice lemnului. Totul pentru a da cât mai mult impresia de real, de lemn.

Rezistente durabile și ușor de curățat

Întreținerea plăcilor de parchet, în special în camera de baie, este destul de dificilă și pretențioasă. Cu gresia tip parchet, ai scăpat de toate aceste griji. Plăcile sunt durabile, rezistente și foarte ușor de curățat. Ce îți poți dori mai mult?

Nu-ți vei mai face niciodată griji referitor la umezeala din cameră și felul cum se va comporta pardoseala din cauza ei. În plus, vei reuși să-i oferi camerei acel aer cozy pe care ți-l dorești.

Poți amenaja după bunul plac

Atunci când alegi gresie tip parchet pentru pardoseala băii tale, ai o mai mare libertate în a amenaja camera după cum îți place. Poți lăsa altor elemente din baie șansa de a fi mai bine puse în valoare. Indiferent dacă baia ta este amenajată în stil rustic sau ultra-modern, cu o gresie tip parchet nu vei da greș niciodată.

Atunci când alegi gresie tip parchet, ai la dispoziție o multitudine de oportunități de design, încât este imposibil să nu găsești o variantă pe placul tău. Creează un ambient călduros dar neutru care permite altor elemente din baie să iasă în evidență. Toți cunoscuții tăi te vor invidia pentru ideea pe care ai avut-o, una perfectă.

 

Un ultim sfat

Recomandarea specialiștilor este ca atunci când alegi gresie tip parchet pentru baie, este bine să fii ceva mai prevăzător și comanzi măcar cu 3 – 5 plăci mai mult. Este ceva mai dificil să găsești exact aceeași nuanță și textură dacă se întâmplă vreun accident și se sparge vreo placă, așa că este de preferat să fii pregătit pentru un astfel de moment și să o poți înlocui ușor.

 

Următoarele articole și idei cu amenajarea băii sunt concepute pentru a va ajuta în această problemă dificilă. Abordați procesul de amenajare a unei băi cu imaginație și răbdare, iar apoi munca depusă va fi recompensată cu un rezultat interesant și elegant.