Blog Amenajari Interioare Amenajare apartament modern cu 4 camere in Bucuresti

Amenajare apartament modern cu 4 camere in Bucuresti

Apartamentul cu 4 camere din Bucuresti pentru care am elaborat acest plan de design interior este unul de dimensiuni medii, cei aproximativ 120 de metri patrati fiind impartiti intre un living, trei dormitoare, o bucatarie si o baie, intreaga structura fiind una decomandata. Nu discutam despre un apartament nou ci despre o reamenajare a unuia mai vechi, proiectul pe care l-am implementat fiind dezvoltat in baza unor cerinte ferme venite din partea clientului. Descoperiti colectii mobilier dormitor modern folosit in proiectul de amenajare interioara.

Amenajari interioare apartamente
Amenajare apartament modern bucuresti

Idei amenajari interioare

Ca de fiecare data, echipa noastra a mizat pe experienta acumulata in cei aproximativ 15 ani de activitate pe piata din Romania si a propus numeroase elemente de decor interior care au fost pe placul clientului nostru, drept urmare structura a fost compusa atat din caracteristicile sale cat si din tendintele in design interior pe care noi le-am adus in discutie.

Design interior apartament modern

Discutam despre un design interior apartament modern, caracterizat de formele nonconformiste ale mobilierului si nuantele de culori impregnate peretilor si celorlaltor mici elemente de decor. Fiecare dintre cele sase incaperi a beneficiat de intreaga noastra atentie, inclusiv holul, calea de acces in fiecare dintre aceste camere fiind amenajata complet in baza unor obiecte de mobilier cochete si-n acelasi timp utile, capabile sa nu ocupe foarte mult spatiu la interior.

Poze amenajare living modern

Livingul putem spune ca este piesa vedeta a acestui proiect, proprietarul axandu-se pe aceasta camera prin prisma faptului ca, o buna parte a zilei, membrii familiei obisnuiesc sa se relaxeze aici. S-a mizat pe un mediu relaxant, dominat de mai multe nuante de maro si ferestre de mari dimensiuni, menite sa ofere o lumina naturala in cantitati optime. Mobilierul este compus dintr-un corp de baza, deasupra caruia a fost montat un televizor de dimensiuni ridicate, lateralele lasand loc sistemului home cinema.

Amenajare cu mobilier dormitor modern

Canapeaua din piele este de calitate si extrem de confortabila, timpul petrecut in acest spatiu fiind capabil sa ajute orice persoana sa inlature stresul acumulat in timpul zilei. Mai multe detalii despre acest proiect puteti observa in cadrul galeriei foto sau contactand unul dintre specialistii nostri in vederea prezentarii intregului plan de design interior al apartamentului din Bucuresti.

Alege avantajele colaborarii cu specialisti in amenajari