Blog Amenajari Interioare Amenajari interioare Bucuresti - ce poți face pentru a avea o casă în stil modern

Amenajari interioare Bucuresti - ce poți face pentru a avea o casă în stil modern

Îți dorești să abordezi stilul modern pentru locuința ta cu ajutorul serviciilor de amenajari interioare Bucuresti? Alege o echipă care adaptează caracteristicile stilului corespunzător și le transpune într-un spectacol care te îndeamnă să trăiești cu stil. Acest lucru este posibil atunci când lucrezi cu o firma amenajari interioare cu expertiză.

Succesul echipei Nobili Design constă în readucerea la viață a locuințelor în moduri care inspiră oamenii să creeze din fiecare zi o nouă oportunitate de a sărbători viața trăită cu fast. Pentru a livra rezultate personalizate, ne adaptăm cerințelor și nevoilor fiecărui client. Am avut ocazia de a aborda stilul modern atât pentru vile, case, apartamente de lux sau spații comerciale. Iată ce ar trebui să știi dacă acesta este abordarea pe care ți-o dorești pentru locuința ta.

Amenajari interioare Bucuresti : o paletă de culori grațioase

Paleta monocromă este foarte des întâlnită în designurile moderne. Acestea oferă o atmosferă calmă și primitoare, datorită nuanțelor de gri, cafeniu, alb etc. Dacă ceea ce îți dorești sunt nuanțele pământii, precum maro sau gri, acestea se armonizează de minune și dau un aer sofisticat. Te atrag culorile mai bogate, precum roz sau portocaliu? Le asociem cu decoruri fine și nuanțe pale care le dau voie să strălucească. În plus, pentru iubitorii de artă, putem adăuga tablouri impunătoare care servește drept catalizator pentru paleta de culori predominantă.

Amenajari interioare Bucuresti: mobilier ravisant care îți permite să trăiești nobil

Mobilierul specific stilului modern este caracterizat de linii elegante și forme geometrice atrăgătoare. Pentru acesta, sunt folosite materiale naturale precum fibrele naturale sau lemnul, care rezultă într-un echilibru unitar. Pătratele, dreptunghiurile și cuburile se completează armonios și oferă o experiență vizuală de excepție. Venim în ajutorul clienților noștri cu diverse modele de obiecte de mobilier italiene. Acestea nu numai că formează interioare fastuoase, dar promovează confortul și funcționalitatea. Fie că ceea ce îți dorești este un living impozant sau un dormitor maiestuos, produsele noastre te ajută să-ți îndeplinești visul.

Suprafețe lucioase oferă un plus de grandoare

Rolul acestor suprafețe este de a crea spații luminoase. Mai multă luminozitate înseamnă punerea în valoare a materialelor și a culorilor din încăpere. Această tehnică este folosită predominant în spațiile întunecate. Folosim diferite tehnici pentru a le oferi mai multă luminozitate. Materialele folosite pot fi vopseaua lucioasă, sticlă, gresia etc. Fiind o firma amenajari interioare de prestigiu, combinăm materiale de o calitate superioară. Ele își păstrează farmecul în timp și complimentează stilul casei tale. Comercializăm materiale premium care prezintă un detaliu sofisticat precum gresia sau faianța porțelanată. Găsești astfel de modele, precum și alte tipuri de materiale nobile, pe site-ul nostru.

Impactul liniilor drepte asupra design-ului interior

Stilul modern are o eleganță aparte datorită liniilor verticale și orizontale care denotă simplitate și ordine. Arhitectura modernistă este cunoscută pentru astfel de jocuri care formează un spectacol vizual. Pentru a da impresia unui spațiu aerisit, folosim liniile verticale care se regăsesc la ferestre și uși, care dau un aer de măreție. Acestea sunt folosite mai ales pentru spațiile ample. Acolo ne dorim să dăm senzația unei încăperi mai înalte și bine echilibrate. Pe de altă parte, grinzile și lambriul formează linii orizontale, care oferă un sentiment de intimitate. Ele sunt folosite pentru a lărgi spațiile înguste. Mai mult decât atât, ele atrag atenția asupra punctului focal din cameră.

Accesoriile completează stilul casei tale

Accesoriile sunt cele care adaugă personalitate locuințelor și le aduc mai aproape de sufletul tău. Studiem proporțiile acestora pentru a nu forma discrepanțe neplăcute. Stilul modern presupune accesorii puține, care nu atrag prea mult atenția dar adaugă un plus de valoare stilului. Pentru o astfel de abordare, folosim oglinzi moderne care adaugă strălucire camerei. Ele se potrivesc într-o mulțime de situații și spun o poveste. Acordăm o importanță aparte trăirilor pe care ți le dorești să le transmită spațiul tău. De aceea, încercăm întotdeauna să alegem accesorii corespunzătoare.

Alege o firma amenajari interioare care respectă locuințele și creează interioare unice. Dat fiind faptul că stilul modern este tot mai căutat în ziua de astăzi, firma noastră este întotdeauna la curent cu ultimele tendințe și tehnici de design. Îți dorești să vizualizezi proiecte cu un design modern? Te invităm să vizualizezi portofoliul nostru.