Blog Amenajari Interioare De ce ai nevoie pentru o casa amenajata în stil clasic

De ce ai nevoie pentru o casa amenajata în stil clasic

Îți dorești o casă amenajată în stil clasic, dar nu știi exact ce presupune acest lucru? Nicio problemă, suntem aici pentru tine, și îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Amenajare casa stil clasic, mereu la moda

Atunci când vine vorba despre o casă amenajată în stil clasic, lucrurile nu sunt deloc complicate. Este un stil mereu la modă, așa că nu trebuie să îți faci griji prea mari în ceea ce privește piesele de mobilier, cum că nu vei găsi ceva care să se potrivească. Dacă ne permiți o sugestie, cu cele oferite de specialiștii de la Mobila Italia Nobili Design nu ai cum să dai greș. Aici vei găsi, cu siguranță, acel mobilier, cu exact acele detalii și finisaje pe care le dorești, la o calitate ce nu poate fi egalată.

Amenajari interioare dormitor clasic de lux
Amenajari interioare clasic poze
Idei amenajari interioare case clasice

Amenajari interioare living clasic

Dacă îți dorești mult un living amenajat în stil clasic, atunci piesele de mobilier alese trebuie să fie rotunjite, o îmbinare perfectă între forme și volume diferite.

Piese de mobilier în stil clasic sunt întotdeauna atent sculptate, iar acest detaliu îl poți observa lesne în colecțiile de la Nobili Interior Design. Cotierele fotoliilor, picioarele meselor sau ale canapelelor, toate sunt realizate în așa fel încât tu să te bucuri de cea mai autentică experiență atunci când vine vorba despre un living amenajat în stil clasic.

Mobilier clasic din Italia

Pentru că avem de a face cu un living amenajat în stil clasic, vei observa că și culorile trebuie alese astfel încât să se combine perfect. În niciun un caz nu poți vorbi despre stilul clasic, iar culorile aprinse să fie prezente la tot pasul. Culorile neutre sunt preferate, și trebuie să recunoaștem, se potrivesc de minune.

Detaliile fac diferenta

Dacă ai ales stilul clasic pentru livingul tău, atunci trebuie să știi că toate materialele folosite, fie pentru piesele de mobilier, fie cele pentru decorațiuni și accesorii, trebuie să fie unele care să te ducă mult mai aproape de natură.

De aceea, atunci când vine vorba despre finisaje si amenajari interioare clasice, lemnul și marmura sunt de preferat. Nu uita nici de pereți, care trebuie ornați cu stucaturi, iar tapițeriile, dar și alte accesorii realizate din material textile trebuie realizate din brocart, satin sau mătase.

Amenajari interioare cu mobila

Nu ai fost niciodată genul care să se mulțumească cu puțin, iar această caracteristică a personalității tale vrei să se desprindă și din modul în care ai decis să-ți amenajezi locuința. Și cum livingul este, de regulă, una dintre încăperile cel mai des folosite, este și normal să vrei să ieși în evidență cu elementele de decor folosite.

Da, ești dedicat stilului clasic, dar ce părere ai de un gest îndrăzneț, pe care nu toți adepții acestui trend în materie de amenajări interioare îl pun în aplicare: un șemineu din piatră. Fără îndoială că acesta va fi piesa centrală din living, dar cu ajutorul celor de la Nobili Design, nici celelalte piese de mobilier nu vor fi deloc anonime. Ba, din contră!

Amenajari interioare la cheie

O caracteristică specific stilului clasic o reprezintă pereții, îmbrăcați obligatoriu în lambriuri. Mahonul sau lemnul de cireș sunt preferatele celor mai mulți, deci probabil și ale tale. Senzația pe care ți-o oferă acel lemn masiv, culoarea lui aparte și care vibrează de personalitate, sugerează cel mai bine ideea de stil clasic. Și, nu este de mirare că stilul clasic nu se demodează niciodată, pentru că încă mai are multe de oferit.

Acestea au fost micile noastre sugestii pentru un living amenajat în stil clasic. Tu ai libertatea de a te ”juca” așa cum vrei cu ele, astfel ca la final, totul să fie perfect!

Blog amenajari interioare

 
Idei amenajari interioare clasice
Stilul clasic in amenajari interioare
Poze amenajari interioare case clasice
Sfaturi amenajari interioare cu mobilier
Design interior case stil clasic
Amenajari interioare living clasic
Consultanta amenajari interioare
Amenajari interioare dormitor clasic
Amenajari clasice cu designer sau freelancer