Blog Amenajari Interioare De ce sa-ti amenajazi casa in stil clasic Sfaturi specialisti

De ce sa-ti amenajazi casa in stil clasic Sfaturi specialisti

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au ales sa-si exprime gusturile, preferintele, sentimentele si convingerile in versuri, forme si culori. Astfel s-au nascut adevarate opera de arta care vor fi vesnic apreciate si chiar stiluri arhitecturale care sunt respectate si in ziua de azi. Asa a fost si cazul clasicismului. Acesta a fost o miscare culturala, manifestata in arta si arhitectura, intre ani 1760-1850. Luptandu-se cu zeci de convingeri, acest stil a castigat usor si rapid inimile a milioane de oameni, ramanand chiar si in zilele de astazi actual. Descopera mai jos cateva proiecte de amenajari interioare case realizate de Nobili Interior Design.

Avantaje design interior stil clasic

In ceea ce priveste designul de interior, clasicismul aduce o nota cu totul speciala, apreciata cu precadere de persoanele care pun accent de dezvoltarea rationala si nu pe cea emotionala. Caracterizat prin sobrietate, rafinament, seriozitate, linii drepte si bine elaborate, culori fade si eleganta, stilul clasic cucereste cu usurinta mintile insetate de cunoastere, ghidate de principii morale bine definite si incantate de arta frumosului.

Rafinamentul unui living clasic

Din toate camerele unei locuinte, livingul este cel care se preteaza cel mai bine sa fie decorat tinandu-se cont de tendintele clasicismului. Si asta pentru ca eleganta si rafinamentul clasic va impresiona chiar si cele mai carcotase priviri care iti vor trece pragul casei. Poti opta pentru mobilier clasic italian pentru amenajarea casei.

Importanta principiilor in design

Astfel daca si tu iti doresti sa te bucuri de echilibrul formei, de sobrietatea culorilor si de aerul boem al timpurilor trecute, in livingul tau, este bine, ca mai intai de toate sa apelezi la serviciile unui designer de interior. Acesta stie cel mai bine cat de importanta este respectarea principiilor de design impuse de acest stil care impresioneaza prin dorinta de atingere a perfectiunii.

Solutii clasice de amenajari interioare

Un living decorat in stil clasic reprezinta o invitatie de nerefuzat la discutii interminabile, la momente de relaxare in compania unei carti bune, la clipe de introspectie care duc la gasirea echilibrului dintre minte si corp. Un astfel de colt de clasicism impresioneaza mai intai mintea apoi va cuceri si sufletul, purtandu-te intr-o poveste de altadata in care poate ti-ai dori sa traiesti.

Servicii designeri de interior

Chiar daca realitate ne ofera cele mai impresionante si non-conformiste momente de modernism noi putem sa ne construim, apeland la serviciile unor designeri cu experienta, propriul colt de clasicism chiar in living-ul casei noastre.

Excelenta unei amenajari clasice