Blog Amenajari Interioare Idei amenajari interioare cu gresie cu aspect de marmură

Idei amenajari interioare cu gresie cu aspect de marmură

Îți dorești ca locuința ta să fie una cu adevărat specială, dar deși tot încerci tot felul de tendințe în design interior, parcă tot lipsește ceva care să te facă să zici: E perfectă! Avem noi însă o sugestie pentru tine, una îndrăzneață, dar plină de stil: gresie cu aspect de marmură!

 

Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm-Gold 60120 Kry living
Gresie portelanata cu aspect de marmura pret
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm Arabescato 60120 Kry 01
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm Arabescato 60120 Kry living
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm-Arabescato 60120
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm Extra 60120 730 Kry Int Glam
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm-Gold 90180 kry Pw Brown
Gresie portelanata imitatie marmura TRUMARMI Tm-Gold90180
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm-Arabescato 60120 Kry-3060 Kry-730 Kry bathroom

27 de poze cu gresie cu aspect de marmura

Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm-Extra 60120
Gresie portelanata imitatie marmura sant agostino trumarmi Arabescato 60x120
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm-Gold 90180
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm-Arabescato 60120 1
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm-Silver 60120

Modele gresie portelanata tip marmura

Gresie portelanata imitatie marmura sant agostino trumarmi Arabescato 30x60
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm-Silver 60120
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm-Silver 60120 0
Gresie portelanata imitatie marmura Trumarmi Tm-Venatino 90180 kry
Gresie portelanata rectificata apect de marmura Tm-Gold 60120 living

Gresie ideală pentru pardoseala ta

In ultima vreme, specialiștii în amenajări interioare par de-a dreptul obsedați de acest tip de material atunci când vine vorba despre pardoseala casei. Și nu, nu trebuie să te gândești că atunci când spui gresie cu aspect de marmură este neapărat ceva alb și greu de întreținut. Există și plăci de gresie cu aspect de marmură neagra, cum sunt și unele modele de la Nobili Interior Design, și care sunt alegerea ideală.

Nuanțe calde pentru o pardoseală desprinsă din povești

Majoritatea dintre noi asociem marmura cu ceva alb și rece. Cu toate acestea, plăcile de gresie cu aspect de marmură de la Nobili Interior Design te vor face să te răzgândești. Jocul de lumini și umbre te va impresiona, iar casa ta va căpăta o cu totul altă înfățișare. Una care te va surpinde plăcut, pentru că în sfârșit ai găsit acel ”ceva” de care aveai nevoie. În plus, în afară de un proiect de design interior agreabil, calitatea plăcilor de gresie de tip marmură de aici este una cu totul și cu totul specială.

Gresia portelanata alegerea perfectă

Chiar dacă pare un cuvânt pretețios și greu de îndeplinit, ”perfect” este cel care va caracteriza cel mai bine podeaua ta. Va avea acel aer sofisticat, plin de eleganță și stil pe care ți-l dorești, și în plus, nici nu va fi greu de întreținut. Descoperiti proiecte de design interior implementate cu gresie portelanata cu aspect de marmura.

Mai mult, poți folosi plăcile cu succes chiar și atunci când ai de gând să montezi sisteme de încălzire în paroseală, și pot fi folosite peste tot, în camera de zi, în living, dormitorul matrimonial, baie, bucătărie, chiar și pe terasă – acolo unde este cazul, deoarece un mare avantaj al acestui tip de material este că nu absoarbe apa. De asemenea, sunt rezistente în fața radiațiilor UV, așa că mai poți trece un avantaj pe lista ta.

Amenajari interioare case Bucuresti

Descoperiti proiecte de amenajari interioare case realizate in Bucuresti

Oferă camerelor tale acea eleganță aparte

După cum spuneam, indiferent în ce cameră alegi să montezi gresie de tip marmură, aceasta suferă o transformare totală. Un spațiu aparent banal are parte de un nou look, o schimbare totală, una care îi va oferi acea eleganță aparte și pe care ți-o dorești. Toată lumea te va întreba care este secretul tău, pentru că, adevărul este că totul va fi… mai mult decât perfect.

Ușor de curățat și foarte rezistente

De regulă, marmura este un material nu numai scump, dar și greu de întreținut. Din fericire, cu gresie de tip marmură, acele două principale dezavantaje nu mai sunt o problemă. Extrem de ușor de curățat, acestea se dovedesc a fi alegerea ideală. De asemenea, sunt foarte rezistente, așa că nu trebuie să-ți faci probleme că se vor sparge ușor, chiar dacă sunt folosite pentru pardoseala unor camere cu trafic intens.

Gresie cu aspect de marmura ideala pentru living

Aceste plăci sunt perfecte pentru a fi montate în camera de zi, care va deveni rapid punctul de atracție al casei. O alegere ce poate părea simplă, dar care va oferi camerei o eleganță care nu va putea fi prea ușor egalată.

Dacă alegi gresia cu aspect de marmura de la Nobili Interior Design vei avea parte de un produs import Italia, care te vor face să te simți ca într-un concediu permanent, chiar la tine acasă. Pardoseala va fi, astfel, o adevărată operă de artă, una rezistentă la radiații UV și umiditate. 

Mai multe articole: Blog Amenajari Interioare

Solutii amenajari interioare cu gresie tip marmura