Blog Amenajari Interioare O casa clasica amenajata cu stil in Bucuresti

O casa clasica amenajata cu stil in Bucuresti

Proiectele de amenajare la cheie a caselor cu etaj din Bucuresti sunt renumite pentru stilul clasic si elegant pe care il emana. Daca detineti o astfel de proprietate si va doriti un stil de design care sa reflecte bunul gust si rafinamentul, Nobili Design va recomanda sa mergeti pe o linie clasica. Specialistii nostri tin mereu cont de gusturile si afinitatile proprietarului inainte de-a incepe decorarea propriu-zisa. Mai intai, concepem un proiect de amenajari interioare 3D in care implemenatm toate finisajele si materialele care vor fi folosite in acest tip de amenajare. De asemenea acest lucru il va ajuta pe client in cea ce priveste costurile totale privind proiectul.

Implementare proiect design interior

Dupa ce primim unda verde de la client, implementam fiecare element in casa clasica cu etaj. Marea majoritate a accesoriilor pentru un stil clasic de decor apartin unor producatori din rangul celor mai inalti, din Italia deoarece calitatea este esentiala, indiferent de stilul de design ales. Asadar, avem o gama variata de corpuri de iluminat in stil clasic, precum candelebre, lustre, aplice cat si piese de mobilier atent lucrate din lemn masiv. Puteti alege mobilierul pentru living in nuante pastel, iar pentru dormitor, un mobilier distinct combinat cu un tapet elegant, pot da o nota unica acestei incaperi.

Recompartimentare si amenajare living

Daca va doriti un living deschis, cu ferestre mari in care sa intre lumina naturala, cei de la Nobili Design se pot ocupa si de partea de recompartimentare. Asadar, pentru un living in stil clasic, puteti merge si pe un concept de design interior open space, decorat cu o canapea fie din piele, fie din catifea, import Italia. Recomandam scaune la fel de impozante si o masa rotunda sau ovala in mijlocul livingului, in functie de spatiu. Obiecte de arta, oglinzi, elemente de sticla sau ceramica toate acestea vin in completarea stilului clasic de design interior pentru o casa cu etaj in Sibiu.

Accesorii amenajari interioare

Fiecare accesoriu ales, atat pentru dormitor sau zona de living, de pilda draperiile sunt alese dintr-o lista de producatori de lux. Daca vorbim de o casa amenajata in stil clasic, fiecare astfel de element trebuie sa aiba un rol atat estetic cat si functional. Echilibrul dintre acesti doi factori de altfel primeaza in orice stil de design interior ales. Iar avand o echipa de experti alaturi, veti putea jongla cu usurinta in acesta privinta.

Firma specializata in amenajari

Managementul costurilor este un factor decisiv atunci cand alegem accesoriile pentru o casa cu etaj, tocmai de aceea este bine sa apelati la firma specializata in design si amenajari interioare. Specialistii se vor asigura ca fiecare alegere sa fie in conformitate cu bugetul alocat.

Consultanta alocare buget