Blog Idei Amenajari Sfaturi amenajari interioare baruri si restaurante

Sfaturi amenajari interioare baruri si restaurante

Pe lângă proiectele rezidențiale, experții Nobili Interior Design vă stau la dispoziție pentru amenajarea interioară a unor spații comerciale, ca de pildă restaurante, cafenele, saloane cosmetice, deoarece cu toții știm că, pentru o afacere de succes, impresia pe care o faceți clienților, atunci când aceștia vă trec pragul, este esențială. Și cu siguranță dacă se vor simți confortabil în cadrul în care-i veți primi, vă vor deveni clienți fideli.

Cum alegem stilul de amenajare?

Cu atât mai mult în cazul unui local, unde oamenii fie vin ca să se relaxeze într-o atmosferă plăcută, în timpul lor liber care, după cum știm cu toții, este extrem de limitat în ziua de azi, fie vin pentru a marca acele momente din viața lor care contează cu adevărat – aniversări, cununii, botezuri, cele mai frumoase evenimente cu prietenii și familia. Indiferent de situație, vă doriți ca toți clienții care vă trec pragul să plece mulțumiți și cu dorința de a reveni cât mai repede. Iar cadrul și ambianța pe care le creați și le oferiți sunt esențiale în acest sens. Apelați, așadar, cu încredere la serviciile de amenajari interioare oferite pe Nobili Interior Design și adaptate special pentru restaurante, baruri, cafenele.

Servicii amenajari interioare

Un exemplu de succes îl reprezintă acest restaurant amenajat în stil clasic de lux, cu decoruri somptuoase și spații ample, deschise, un loc menit parcă să transmită principiul client is king, altfel spus, clientul trebuie să se simtă tratat regește, într-un cadru pe măsura așteptărilor. Clasicul, în viziunea specialiștilor noștri în design interior, nu trebuie să însemne supraaglomerare, exces sau ostentație. Interioarele clasice de lux pot fi în același timp deschise, luminoase, vaste, dar și somptuoase. Opulența nu se traduce printr-o aglomerare barocă de elemente extravagante, ci mai degrabă prin linii și forme distinse și rafinate.

Restaurant clasic sau modern?

Se înțelege de la sine că în cazul unui astfel de proiect de amploare, cum este amenajarea acestui restaurant clasic de lux, materialele și piesele de mobilier folosite au fost de cea mai înaltă calitate. Iar calitatea superioară, în general, se traduce printr-o eleganță ce va fi vizibilă pentru toți cei care vor veni să ia masa aici. De aceea am folosit în acest proiect de amenajari interioare restaurant mobilă și materiale importate din Italia, de cea mai bună calitate – costurile pentru amenajarea unui restaurant de lux cum este aceasta vor fi, poate, mai ridicate decât cele medii, dar articolele alese vor trece cu brio testul timpului, mai ales că rezistența la uzură contează cu mult mai mult în cazul unui spațiu comercial decât în cazul proiectelor rezidențiale. Așadar, folosind materiale deopotrivă rezistente și deosebite din punct de vedere estetic, investiția se va dovedi una foarte rentabilă.

Amenajare cu mobilier Horeca

Fiecare element din cadrul sălilor de mese a fost atent analizat pentru a se integra cu desăvârșire în ansamblu: mesele și scaunele tapițate, în alb și lila, candelabrele aurii, somptuoase, ghivecele mari, frumos lucrate, cu plante ornamentale, ferestrele mari, cu draperii bogate, în tonuri de bej și maro, vitrinele minunat decorate, toate elementele cu forme rafinate și finisaje impecabile captează cu măiestrie conceptul de lux clasic. De asemenea, superba gresie italiană din marmură lucioasă întregește impresia de eleganță a vremurilor de altădată, când sălile maiestuoase ale palatelor găzduiau baluri și dineuri cu fast.

Solutii amenajari interioare restaurant