Blog Amenajari Interioare Sfaturi designer pentru amenajari interioare dormitor

Sfaturi designer pentru amenajari interioare dormitor

Fiecare dintre noi are nevoie din cand in cand de momente de intimitate, in care sa renunte la orice aparenta inselatoare si sa-si rasfete trupul, simturile si mintea cu odihna, relaxare si dragoste. Dormitorul este locul in care toate aceste momente atat de importante din viata noastra se desfasoara. Astfel decorarii acestui loc trebuie sa-i acordam multa atentie, devotament si timp.

Daca ne dorim ca livingul sa fie apreciat de fiecare persoana care te trece pragul si de aceea decorarea lui reprezinta o adevarata provocare a bunul gust, extravagantei si originalitate, dormitorul ne dorim sa fie locul care sa ne incante sufletul si sa ne sporeasca intimitatea. Astfel modul in care alegem sa-l decoram este domitat foarte mult de nota persoanala a fiecaruia dintre noi.

Culorile, mobilierul modern sau clasic, mochetele si draperiile sunt alese astfel incat sa ne confere o stare de relaxare, confidentialitate si sa creeze o atmosfera propice reveriei. De asemenea misterul, senzualiatea si romantismul sunt caracteristici care ar trebui sa defineasca nu doar persoanele din dormitor ci si designul ales pentru acesta. Pentru a nu da gresi in decorarea dormitorului, sfaturile unui designer de interior sunt de bun agur. Lasand un specialist sa se ocupe de amenajarea dormitorului nostru nu inseamna ca vom stirbi nota personala din el ci doar ca o sporim, adaugandu-i bun gust, rafinament si stil. Astfel reusim sa ne transformam dromitorul intr-un loc care ne ghiceste ritmul inimii, care rezoneaza cu propriile sentimente, care ne alinta simturile si care in acelasi timp incanta privirile oricarei persoane care i-ar trece pragul.

In linii mari, trebuie sa spunem ca notele definitorii ale designului unui dormitor ar trebui sa fie reprezentate de culorile calde, mochetele pufoase, patul de mijloc, draperiile in tonuri mate si obiectele decorative care sa sporeasca senzatia de personal. Toate acestea creaza un spatiu unic, care induce o stare de securitate, caldura, eleganta, locul potrivit visarii si emanarii de iubire. Dormitorul sediul celor mai profunde sentimente, merita toata atentia din partea noastra si de aceea in decorarea lui trebuie sa investim un amalgam de stari si sentimente exprimate in forme, culori si marimi si puse la punc de catre un designer de interior profesionist.