Blog Amenajari Interioare Solutii amenajari interioare living modern

Solutii amenajari interioare living modern

Proiectele de amenajari interioare care implica living-uri in stil modern sunt de regula preferatele celor care detin apartamente ultracentrale in marile orase, insa nici clientii care detin case sau vile nu se sfiesc sa aleaga acest stil de amenajari interioare. Stilul modern inseamna accesorii minimaliste si o incapere cu linii cat mai simple, spatii ample si cat mai luminoase, iar tocmai datorita acestor elemente este un stil de design interior extrem de popular.

Idei amenajari interioare living modern

Pentru ca aceste elemente sa fie implementate cu succes in cea ce priveste amenajarea interioara, expertii Nobili Interior Design sunt echipa potrivita pentru un astfel de proiect. Deoarece ei aduc un plus de inovatie prin expertiza si talentul lor.

Recomandari amenajari interioare moderne

Specialistii recomanda culori deschise pentru peretii din living, un mix de culori cat mai pal chiar si chiar si o combinatie de nuante este binevenita pentru un living de tip open-space. O alta sugestie ar fi corpuri de mobilier modern din mdf cu suprafete lucioase si insertii cromate chiar, obiecte de arta cat mai moderne, accesorii discrete si un joc de contraste si bineinteles o pardoseala exclusiv din gresie.

Alege sa te inspiri din proiectele de design interior

Covorul sau traversele nu isi au locul intr-un living in stil modern, asadar ca o alternativa, Nobili Interior Design sugereaza placi de ceramica pentru pardoseala din living. O gresie in culori neutre sau chiar placi de ceramica de tip parchet pot aduce acel iz modern cu usurinta in zona de living. Colectiile de gresie pe care le recomandam sunt vaste, preturile fiind la fel de variate, in functie de bugetul clientul, asadar alegerea va apartine.

Mobilier modern personalizat

Calitatea trebuie sa primeze si sa fie o prioritate atunci cand ne gandim sa investim intr-o pardoseala de lunga durata. Expertii va pot recomanda diverse modele si diverse stiluri de montare a gresiei in living, insa decizia finala apartine mereu clientului. Elaborarea schitei se va realiza de catre profesionisti, iar ulterior va fi prezentata si discutata cu clientul.

Gresie portelanata cu aspect de marmura

Nobili Interior Design are la activ multe proiecte de amenajari interioare rezidentiale sau comerciale, in diverse stiluri, de unde viitorul client se poate inspira. Un living modern poate fi amenajat intr-un timp cat mai scurt, daca ai alaturi o echipa de designeri si experti in amenajari interioare, care te vor indruma si care te vor sfatui. Bucura-te de un spatiu modern, un living creativ si un spatiu unic, creat dupa gustul si personalitatea ta.

Solicita oferta de pret amenajari interioare