Blog Design interior Proiect design pentru un apartament cu 4 camere in Bucuresti

Proiect design pentru un apartament cu 4 camere in Bucuresti

Proiectarea unei amenajari interioare de top implica specialisti care vor lua in considerare mai intai de toate, spatiul locuintei dumneavoastra. Asa ca daca sunteti proprietarul unui apartament din Bucuresti si sunteti in cautare de un concept inovator de design interior, Nobili Interior Design este firma ideala pentru acest proiect.

Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (2)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (1)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (3)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (4)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (5)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (6)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (7)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (8)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (9)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (10)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (11)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (12)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (13)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (14)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (15)
Proiect design apartament cu 4 camere in bucuresti (16)

Poze amenajare apartament modern cu patru camere in Bucuresti

Cel mai important pas in conceperea unui proiect de design interior 3D pentru apartament este discutia cu clientul. Fiecare are propriile sale idei si o anumita viziune in cea ce priveste designul interior, asadar este bine sa impartasiti aceste ganduri cu niste experti in domeniu. Astfel veti avea o imagine de ansambul asupra a tot cea ce inseamna o bucatarie moderna sau un living decorat in stil clasic de lux.

Servicii designer de interior in Bucuresti

Totul se va alege impreuna cu designerii de interior acestia colaborand cu furnizori si branduri de lux din domeniul amenajarilor interioare. Integrarea anumitor elemente in apartamentul cu 4 camere se pune in practica cu usurinta, daca clientul si expertii colaboreaza.

Uneori bugetul poate influenta alegerea anumitor piese, insa trebuie tinut cont ca atunci cand ne dorim un stil luxos pentru amenajarea interioara si bugetul alocat unui astfel de proiect este cu mult mai mare. Piese de mobilier alese de designeri, precum o canapea din stofa sau un pat matrimonial, import Italia sunt doar cateva optiuni pentru un stil de design interior clasic.

Exista mult mai multe variante cand vine vorba de incorporarea unor piese mai mult sau mai putin scumpe in apartamnetul cu 4 camere din Bucuresti. O bucatarie intr-un astfel de apartament de pilda, poate etala un aer luxos cu doar cateva piese cheie de mobilier. Recomandam si incorporarea electrocasnicelor din gama Smeg pentru a crea un spatiu aerist si ergonomic, fie ca vorbim de un stil mai modern sau unul mai clasic.

Pentru a pastra acel aer rafinat intr-o incapere precum bucataria, specialistii sugereaza implemenatarea unei pardoseli din lemn stratificat, in nuante naturale iar pentru cromatica peretilor, este bine sa optam pentru tonuri pastel. Decorarea bucatariei nu este necesara, insa daca luam in considerare un living spatios in apartament, se recomanda anumite piese de decor distinctive.

Cititi si despre: Gresie si faianta portelanata

Fie ca clientul merge pe un stil clasic de design interior sau unul modern, alegerea obiectelor de decor implica un anumit grad de cunostinte in domeniu cat si expertiza. Tocmai de aceea, avand niste specialisti alaturi in acest proces de amenajare interioara, alegerile dumneavoastra vor fi simplificate considerabil.

Obiecte de arta, tapiterii fine, draperii cu imprimeuri elegante sau moderne, obiecte din ceramica sau sticla, toate acestea fac parte dintr-un proiect de design interior pentru un apartament cu 4 camere. Pana si corpurile de iluminat joaca un rol fundamental in fiecare incapere din apartamenent.

Asadar optati pentru lustre, aplice sau lampadare pentru a orna peretii sau tavanul si pentru a crea zone de lumina mai mult sau mai putin puternice. Aveti incredere in specialistii de la Nobili Interior Design pentru a avea un apartament cu 4 camere de vis.

Mai multe articole si proiecte de design interior