Blog Design interior Proiecte interioare case cu etaj - Amenajari interioare clasice

Proiecte interioare case cu etaj - Amenajari interioare clasice

Pentru proprietarii care detin case cu etaj, stilul clasic de decor a fost mereu in topul preferintelor. Insa, daca cautati opusul acestui stil luxuriant, designerii va recomanda fie un design interior contemporan si minimalist, sau chiar unul ecletic. Indiferent de gusturile clientilor, specialistii Nobili Interior Design se adapteaza cu usurinta oricarei cerinte.

Proiecte interioare case cu etaj - Amenajari interioare clasice

Casele cu etaj necesita de regula mai mult studiu atunci cand vine vorba de un proiect de amenajare interioara. Asta pentru ca suprafetele incaperilor sunt de regula mai mari. Daca sunteti un client pretentios si va doriti ca fiecare incapere sa transmita un alt stil, veti avea nevoie de ajutorul unor experti in domeniu.Proiecte interioare case cu etaj - Amenajari interioare clasice

Proiect design interior casa clasica de lux

Fie ca vorbim de case cu etaj pe un stil clasic de lux sau unul minimalist si modern, fiecare element integrat in incaperile din casa, trebuie sa se imbine armonios. Bineinteles acest lucru se aplica si la culorile alese pentru pereti, la elementele de decor, la pardoseala si multe altele.Proiecte interioare case cu etaj - Amenajari interioare clasice

Amenajare living stil clasic cu mobilier italian

Odata ce specialistii nostri concep proiectul de design interior 3D, ulterior se va discuta cu clientul oferta privind materialele necesare pentru amenajarea casei cu etaj.

Am creat acest proiect de design pentru un interior clasic astfel am ales mobilier de lux din lemn, importat din Italia. Sculpturile si lucratura minutioasa al acestui tip de mobilier italian, va face ca fiecare incapere din casa cu etaj sa arate impecabil si luxos.Proiecte interioare case cu etaj - Amenajari interioare clasice

Lista producatorilor si furnizorilor cu care Nobili Interior Design colaboreaza este una lunga si variata, asadar in functie de bugetul fiecarui client, se pot alege obiecte personalizate si unice in procesul de amenajare interioara a unei case.

Puteti opta pentru un pat matrimonial din lemn de stejar, alaturi de dulapuri si comode impozante in culori pastel. Ca si corpuri de iluminat, aplice luxoase care pot orna peretii dormitorului iar un candelabru din cristal este sugestia noastra pentru tavanul din living.

Consultanta amenajari interioare clasice cu mobilier

Design interior casa stil clasic amenajare casa la cheie (7)
Design interior casa stil clasic amenajare casa la cheie (12)
Design interior casa stil clasic amenajare casa la cheie (11)

Poze interioare clasice de lux

Insa daca detineti o casa cu etaj si va doriti ca aceasta sa fie amenajata in stil eclectic, de pilda, mixarea unui mobilier clasic cu alte piese de decor moderne va este permis cu acest stil de design interior. Este alegerea perfecta pentru cineva care iubeste atat noul cat si vechiul.

Interioare amenajate cu mobila clasica italiana

Asadar, alegeti piese moderne in cea ce priveste obiectele de decor, precum vaze de sticla cu un design abstract, draperii colorate, elemente din ceramica etc. Designerii se pot juca cu culorile, texturile si formele, indiferent de stilul de design dorit de catre client.

Fiecare stil de decor in parte isi are caracteristicile sale, insa in functie de afinitatile clientului, o idee creativa poate aduce un plus de valoare fiecarui proiect de casa cu etaj in parte.

Vezi Oferte de design interior

Lasa-te pe mana unor profesionisti cand vine vorba de proiectul de design interior pentru casa cu etaj si nu numai, iar echipa Nobili Interior Design cu siguranta iti va intrece asteptarile!

Idei amenajariinterioare case clasice

Cititi si despre Gresie portelanata tip marmura