Colectia Sant Agostino Pure Marble este alcatuita din placi ceramice portelanate cu aspect de marmura care sunt ideale pentru proiectele care implica amenajari interioare precum baie, bucatarie, living, dormitor sau alte spatiii publice. Datorita tehnologiei de ultima ora in cea ce priveste fabricarea acestor produse, marca Sant Agostino, colectia de gresie Pure Marble cu aspect de marmura este alegerea perfecta pentru cei care cauta placaje ceramice cu o rezistenta ridicata la uzura.

De ce sa alegi gresie cu aspect de marmura?

Echipa Nobili Interior Design recomanda oricare dintre aceste colectii, marca italiana Sant Agostino pentru pavarea spatiilor exterioare cat si cele interioare. Stilurile clasice sau moderne de design interior pot fi reprezentate cu succes de aceasta gama italiana de lux. Indiferent de stilul de design interior ales, colectiile de gresie si faianta Sant Agostino dau o nota distincta fiecarei incaperi, fie ca este vorba de un hotel, o clinica sau pur si simplu un apartament sau o vila.

Gresie imitatie marmura neagra

Placile de gresie cu aspect de marmura din colectia Pure Marble se regasesc in diferite dimensiuni, sunt rezistente la inghet asadar pot fi montate si in zone expuse la temperaturi scazute precum un hol sau un foisor exterior. Durabilitatea este o calitate adesea cautata atunci cand vine vorba de placarea unei pardoseli sau a unui perete cu astfel de placi ceramice. Rezistenta la uzura este o alta caracteristica importanta atunci cand se monteaza o gresie cu aspect de marmura si nu numai.

Placi ceramice imitatie marmura

Placile ceramice cu aspect de marmura evoca un stil elegant care nu se demodeaza niciodata, deoarece are la baza modele de placi simpliste. Simplitatea acestor placi de gresie cu aspect de marmura pot reda si un stil minimalist si totodata contemporan, tocmai de aceea aceste placi portelanate si rectificate pot fi montate si pe pardoseala dintr-un birou sau chiar o clinica privata in stil modern de design interior.

Gresie tip marmura lucioasa

Rasfoiti proiectele de amenajare interioara realizate de expertii Nobili Interior Design pentru a va inspira privind gama de colectii, marca Sant Agostino. Specialistii nostri au implementat diverse astfel de colectii apartinand acestui producator italian de renume in spatii atat comerciale cat si rezidentiale.

10 iunie 2021