Blog Gresie cu aspect de marmura De ce sa alegi gresie italiana imitatie de marmura?

De ce sa alegi gresie italiana imitatie de marmura?

Colectia Sant Agostino Marmocrea este o gresie portelanata cu aspect de marmura destinata amenajarilor interioare precum un living, un hol, o bucatarie, o baie sau chiar spatii comerciale. Nobili Interior Design a furnizat colectii de gresie si faianta marca italiana Sant Agostino pentru diverse proiecte de amenajare atat interioara cat si exterioara.

Diversitate de modele si culori

Colectia Marmocrea de gresie portelanata se gaseste in diferite nuante, placile rectificate avand o grosime de 10 mm, iar dimensiunile fiind variate. Suprafata placilor de gresie rectificata din colectia Sant Agostino Marmocrea sunt mate si cu efect de cristal, cea ce face aceasta colectie ideala pentru redarea unui stil clasic sau modern de design interior. O baie decorata cu gresie portelanata cu aspect de marmura in stil clasic este alegerea perfecta daca va ganditi sa amenajati un spatiu rezidential precum o casa sau un apartament.

Recomandata de arhitecti si designeri

Pentru proiectele de tip comercial, echipa de designeri si arhitecti recomanda pavarea pardoselii cu aceasta colectie italiana de lux. Un restaurant, o receptie sau chiar un hotel in stil clasic poate imbina armonios si creativ aceste placi portelanate luxoase in orice incapere. Este recomandat sa apelati la niste specialisti in design si amenajari interioare atunci cand planuiti pavarea unei pardoseli cu placi de gresie cu aspect de marmura si nu numai. Sant Agostino detine multe alte colectii in materie de placi ceramice care pot satisface nevoile estetice cat si cele functionale ale clientului.

Producatori gresie Italia

Producatorul european lanseaza constant colectii de placi de gresie si faianta cu aspect de parchet de lemn, de travertin sau de piatra naturala, acestea fiind sunt doar cateva din optiunile disponibile pe site-ul producatorului.

Importator gresie cu aspect de marmura

Luati legatura cu  Nobili Interior Design care este importator autorizat Sant Agostino pentru a plasa comanda privind colectia Marmocrea sau oricare alta colectia de placi ceramice. Va puteti inspira si din portofoliul de proiecte de amenajare implementate de firma noastra in Bucuresti, Constanta, Pitesti, Craiova, Braila si alte orase din Romania. Gama de placi ceramice, marca italiana Sant Agostino si-a castigat renumele datorita calitatii placilor, durabilitatea acestora cat si procesul de fabricare realizat la standarde inalte de calitate si mediu.

Gresie cu aspect de marmura alba