Blog Gresie cu aspect de marmura Modele de gresie si faianta cu aspect de marmura pentru baie

Modele de gresie si faianta cu aspect de marmura pentru baie

Baile clasice sunt acele spatii intime care emana un aer degajat si relaxat prin designul si finisajele alese. Daca cautati sa renovati sau sa amenajati o baie intr-un stil clasic de design interior si aveti nevoie de materiale premium pentru finisare, Nobili Interior Design propune colectiile de gresie si faianta, marca italiana Mirage.

Cauti gresie imitatie marmura?

Atunci cand ne gandim la un stil clasic de design interior, cromatica este primul lucru care ne vine in minte. Asadar, placile de gresie din colectia Marble se pot comanda in cele mai frumoase si mai elegante nuante. Aceasta gresie cu aspect de marmura este una rectificata, cea ce inseamna ca atunci cand se vor monta aceste placi, rosturile vor fi mai putin vizibile, creand astfel un aspect vizual mult mai elegant.

Gresie tip marmura placi mari

Grosimea placilor din colectia italiana de lux Marble este de 10 mm cea ce le face ideale pentru montarea in spatii interioare cat si exterioare. Aceste placi ceramice rectificate sunt ideale pentru zone cu trafic intens precum o baie, un living sau chiar un spatiu comercial. Aceasta gresie cu aspect de marmura arata extrem de elegant chiar si pentru un stil modern de design interior.

Gresie cu aspect de marmura alba

Clientul poate opta pentru placile de gresie deschise la culoare daca doreste un dormitor cat mai minimalist sau un living extrem de luminos cu linii cat mai moderne. Nobili Interior Design recomanda aceasta colectie de gresie rectificata cu aspect de marmura pentru orice tip de amenajare interioara tocmai datorita versatilitatii acestor placi.

Specialistii in design si amenajari interioare va pot sfatui cum sa combinati diverse placi decorative pentru un rezultat cat mai personalizat si unic. Chiar daca investitia pentru colectiile de gresie si faianta este una subtantiala, aceste finisaje vor trece cu brio testul timpului, gradul de uzura fiind unul minimal. Daca va decideti sa investiti in colectia Marble sau oricare alta colectia premium de placi ceramice, veti avea garantat un proiect de amenajare reusit din punct de vedere estetic cat si functional. Placile de ceramica cu aspect de marmura vor reda rafinamentul si frumusetea brandului de lux de origine italiana. Gama premium de gresie si faianta, marca italiana innobileaza spatiul casei tale!