Blog Gresie cu aspect de marmura Proprietati gresie cu aspect de marmura Sant Agostino Themar

Proprietati gresie cu aspect de marmura Sant Agostino Themar

Pentru iubitorii stilului clasic, Nobili Interior Design recomanda colectia premium de gresie cu aspect de marmura Sant Agostino Themar. O gama cu placi rectificate care adauga un plus de eleganta oricarui tip de spatiu, comercial cat si rezidential.

Gresie tip marmura pentru spatii comerciale

Daca aveti de gand sa incorporati colectia Themar intr-un spatiu comercial precum un restaurant, un bar sau chiar un hotel, echipa Nobili Interior Design recomanda apelarea la servicii specializate pentru montarea acestei colectii. Astfel de placi ceramice fie ele cu aspect de marmura, travertin sau chiar parchet de lemn necesita expertiza unor specialisti in domeniu. De cele mai multe ori atunci cand apelati la o firma specializata in design si amenajari interioare, rezultatul intrece asteptarile

Gresie imitatie marmura import Italia

Designerii din domeniu cu viziune si experienta va vor sfatui si consilia in cea ce priveste latura creativa cat si functionala a proiectului de amenajare a unui hotel de pilda. Fiind si importatori ai gamei italiene de lux Sant Agostino, Nobili Interior Design aduce pe comanda colectia de gresie cu aspect de marmura Themar sau oricare alta gama de placi ceramice. Fiecare colectie este fabricata cu grija si atentie, tot procesul respectand standarde inalte de calitate, indeosebi pentru mediu. O astfel de colectie de placi ceramice cu aspect de marmura se pliaza unui stil elegant de design interior, insa daca clientul prefera sa aleaga un stil modern de design interior fie pentru o casa, o vila sau un apartament, specialistii pot implementa cu usurinta colectia Themar intr-un living, intr-un dormitor, bucatarie, baie sau hol. Viziunea clientului privind colectia de gresie si faianta Italia, aleasa este sursa principala de inspiratie dupa care specialistii nostri se ghideaza.

Aceasta colectie de gresie, marca italiana Sant Agostino care imita marmura a fost reprodusa cu multa atentie la detalii pentru ca rezultatul final sa fie cat mai estetic si natural. Colectia Themar este disponibila in multiple dimensiuni iar ca suprafata, clientul poate opta pentru placile mate, lucioase sau placile cu efect de cristal. Oricare dintre acestea pot fi montate pe pardoseala dintr-un hotel clasic si luxos sau oricare alt spatiu comercial sau rezidential.